budżet na 2012
budżet na 2012
jakie wydatki planujecie na rok 2012 w budźecie dla ZI?
( szkoilenia, diety, materiały biurowe, kawa, ciastka i co jeszczse? czy można zaplanować dodatki do pensji?
( szkoilenia, diety, materiały biurowe, kawa, ciastka i co jeszczse? czy można zaplanować dodatki do pensji?
Re: budżet na 2012
no jasne, że można; Papier wszystko przyjmie, a planować - dobra rzecz:) Najpierw proponuję dokładnie zapoznać się z przepisami, zwłaszcza ustawą o przeciwdziałaniu przemocy. Za pracę w ZI nie przysługuje wynagrodzenie!!!
Za pracę w komisji nie przysługuje wynagrodzenie ale wójt może przyznać przewodniczącemu za obsługę tej komisji liczy się tylko dobra wola przełożonego.
Ale obsługa jest w OPS-ie i przewodniczący tez wiec ma tylko przewodniczący by najmniej u nas tak jest.
a przewodniczącym jest pracownik ops-u, tak? I wykonuje prace związane z komisją po godzinach pracy w ops-ie, tak? No to rzadki przypadek:) A tak na serio, to jest prawo moralne i prawo karne. Wydaje mi się, że w tym przypadku i jedno i drugie zostało naruszone...
A jak jest dodatek specjalny w związku ze zwiększonymi obowiazkami to jakie jest to naruszenie prawa .
my robimy za wszystkich za przewodniczącego również i nic z tego nie mamy - jak mogę pozbyc sie tej niewdziecznej fuchy?
a ten budżet przesyłamy do muw , bo ja od niedawna jestem przewodniczącą
Oprócz budżet na 2012 - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny przeczytaj również:
Proszę o wyjaśnienie
Jakie pieczątki w Zespole Interdyscyplinarym
paragraf 8 rozprządzenia w sprawie Niebieskich Kart
Kto wypełnia karte C i D???
Plan pracy ZI
szkolenie z pieczy zastępczej
grupy robocze???
Patologiczna rodzina i smutna dziewczynka
jaka jest różnica pomiędzy zespołem interdyscyplinarnym a grupą roboczą?
Niebieska Karta-szkolenie dla Zespołów Interdyscyplinarnych
Zespół inerdyscyplinarny w rzeczowym wykazie akt
niebieska karta
jak przeżyć za 1500 brutto - solucja partii politycznych
sprawozdanie z Programu Przeciwdzialania Przemocy - do kiedy ?
Niebieska Karta-rozporządzenie -w końcu
ministerstwa - porozumienie