\"W tym roku również wybieramy się na wakacje letnie. Dopóki takie wakacje zapewniają mojej rodzinie dziadkowie moi bracia i inni sponsorzy mojego niepełnosprawnego dziecka będziemy z nich korzystać \"
A nie mogą zasponsorować leczenia?
Jola ma rację jakbym miała sponsora na wczasy zamieniłbym jednak tą kasę na całkiem przyziemnie, brakujące sprawy, chyba, że na opłaty i wyżywienie jest inny sponsor
wiec zamiast na chleb i\'\'obiad ktory mamy lepszy w sejmie niz we wlasnym domu\'\'rodzinka daje na wakacje.....
BRAWOOOOOO TAK SIE ZYJE NIEPELNOSPRAWNYM W POLSCE!!!!!!!!!!!!!!!!!
To Ty chyba sama tego nie czytałaś. Ja jestem jak najbardziej za tym, żeby dzieci naprawdę chore dostały wsparcie, i to dużo większe niż minimalna krajowa - niestety, przez roszczeniowych rodziców którzy mają dużo, a chcą więcej, ci naprawdę potrzebujący będą spychani na margines. Dzięki \'podpowiedziom\' rodziców protestujących w sejmie, upadł pomysł skali niesamodzielności, dzięki której pieniądze mogły trafić do naprawdę potrzebujących. I jest syf i szantaż i niedługo pracować się nie będzie opłacało w ogóle. A co to w ogóle jest za pomysł, żeby zapraszać do pracy nad ustawą grupę osób z ulicy?
Qrcze, ale z WAS zawistnicy...Ja jej nie zazdroszcze,dla tego dziecka chorego to tez terapia...Jak wam totrudno zrozumiec, ze rodzina z dzieckiem niepelnosprawnym inaczej funkcjonuje..Oj ludzie..zawisc zawisc i jeszcze raz zawisc...Dobrze ze ma rodzine ktora jej pomaga..Nie kryje tego...szacun dla niej...a dla was???