chorwacja - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 4    [ Posty: 40 ]

Napisano: 23 mar 2014, 22:17

\"W tym roku również wybieramy się na wakacje letnie. Dopóki takie wakacje zapewniają mojej rodzinie dziadkowie moi bracia i inni sponsorzy mojego niepełnosprawnego dziecka będziemy z nich korzystać \"
A nie mogą zasponsorować leczenia?
~Jola

Napisano: 23 mar 2014, 22:39

Jola ma rację jakbym miała sponsora na wczasy zamieniłbym jednak tą kasę na całkiem przyziemnie, brakujące sprawy, chyba, że na opłaty i wyżywienie jest inny sponsor
~mama

Napisano: 23 mar 2014, 22:44

wiec zamiast na chleb i\'\'obiad ktory mamy lepszy w sejmie niz we wlasnym domu\'\'rodzinka daje na wakacje.....
BRAWOOOOOO TAK SIE ZYJE NIEPELNOSPRAWNYM W POLSCE!!!!!!!!!!!!!!!!!
~haha

Napisano: 23 mar 2014, 23:04

Z.a./f.a.j.d.a.n.e P.u.s.t.o.k.i chyba się nie słyszycie zazdroscicie Tym matkom no cóz to są POLACY .
~zara

Napisano: 23 mar 2014, 23:21

może nie którzy, zanim się wypowiedzą powinni to przeczytać... https://www.matkaprezesa.pl/2014/03/badz-czowiekiem.html
~zoja

Napisano: 23 mar 2014, 23:37

To Ty chyba sama tego nie czytałaś. Ja jestem jak najbardziej za tym, żeby dzieci naprawdę chore dostały wsparcie, i to dużo większe niż minimalna krajowa - niestety, przez roszczeniowych rodziców którzy mają dużo, a chcą więcej, ci naprawdę potrzebujący będą spychani na margines. Dzięki \'podpowiedziom\' rodziców protestujących w sejmie, upadł pomysł skali niesamodzielności, dzięki której pieniądze mogły trafić do naprawdę potrzebujących. I jest syf i szantaż i niedługo pracować się nie będzie opłacało w ogóle. A co to w ogóle jest za pomysł, żeby zapraszać do pracy nad ustawą grupę osób z ulicy?
~Iks

Napisano: 23 mar 2014, 23:42

Qrcze, ale z WAS zawistnicy...Ja jej nie zazdroszcze,dla tego dziecka chorego to tez terapia...Jak wam totrudno zrozumiec, ze rodzina z dzieckiem niepelnosprawnym inaczej funkcjonuje..Oj ludzie..zawisc zawisc i jeszcze raz zawisc...Dobrze ze ma rodzine ktora jej pomaga..Nie kryje tego...szacun dla niej...a dla was???
~Malwina

Napisano: 23 mar 2014, 23:47

Malwina koleżanka Iwony ;) Serio.
~Joanna

Napisano: 23 mar 2014, 23:58

zazdroszczą Tym matkom darmowej kasy HA HA HA HA HA HA HA HA .S.W.O.Ł.OC.Z
~zara

Napisano: 24 mar 2014, 1:23

Joanna..jestem matka niepelnosprawnego dziecka,ktora nie ma kasy na Chorwacje..ale nie zazdrosci innym...
~Malwina

Strona 2 z 4    [ Posty: 40 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x