Cicho sza - HYdE PaRK

Strona 1 z 2    [ Posty: 11 ]

Napisano: 05 mar 2013, 1:15

O rzekomym faszyzmie środowisk prawicowych nieustannie się mówi podczas gdy terror środowisk lewackich jest faktem. Oto kolejny przykład. Tym razem dzięki czujności Policji nikogo nie zamordowano. Jak długo będzie się nam jeszcze wmawiać coś odwrotnego:

https://niezalezna.pl/39089-lewackie-boj ... oz-i-palki
~ula

Napisano: 05 mar 2013, 1:18

A media g(ł)ównego nurtu ani słówkiem na ten temat. W końcu dostali ci, których w tym państwie prawa wolno bić. O wiele straszniejsza wszak była wypowiedź najsłynniejszego elektryka. Ten to dopiero zbrodnie popełnił.
~ula

Napisano: 05 mar 2013, 10:02

oto przykład przekręcania faktow w jedynie słusznych mediach i przez jedynie słuszną ulę - oprawca stawia sie w roli ofiary to jest wawsz styl!
~oko

Napisano: 05 mar 2013, 10:43

czy Ty potrafisz czytać?? Czy masz problemy z myśleniem??
~oko

Napisano: 05 mar 2013, 22:58

Zarówno potrafię czytać jaki potrafię myśleć i wyciągać logiczne wnioski. O tobie niestety nie można tego napisać.
Gdyby było tak jak próbowałeś sugerować to tzw. media g(ł)ównego nurtu już by dawno rozjechały \"prawicowych bandytów\". Ale, że te media nabrały wody w usta to tylko potwierdza wiarygodność informacji z Niezależnej. Milczenie jest w tym wypadku bardzo wymowne.
I nie ma tu nic do rzeczy tytuł bo jest to taka sama niezależna-Niezależna, jak Wyborcza-wyborcza. Z tą różnicą, że Niezależna jest naprawdę niezależna od obozu rządowego.
Rzeczywiście naszym stylem jest styl prawdy a twoim kłamstwa. Jeśli masz problemy z czytaniem i rozumieniem to dla takich półinteligentów pod artykułem umieszczony jest film z policyjnych kamer. Ale nie zdziwiłabym się gdyby i to przerastało twoje zdolności poznawcze.
~ula

Napisano: 05 mar 2013, 23:04

wpis o 8.43 nie jest mój - forumowy pajac i prostak podszywa się pod innych
~oko

Napisano: 06 mar 2013, 19:17

nie zwracajacie uwagi na to co pisze. Jestem zwykłym kowbojem klawiatury który w kazdym temacie musi poszczekać!!
~oko

Napisano: 06 mar 2013, 19:18

wpis o 21.04 nie jest mój - forumowy pajac i prostak podszywa się pod innych
~oko

Napisano: 06 mar 2013, 19:26

wpis o 17:18 nie jest mój. Jakiś pajac sie podszywa pode mnie.
~oko

Napisano: 06 mar 2013, 19:26

wpis o 17:26 nie jest mój. Ktoś się podszywa!!
~oko

Strona 1 z 2    [ Posty: 11 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x