Ciekawe
Re: Ciekawe
Budżetówka (strajkujący) stanowi ok 30% ludu roboczego. Reszta robi w sektorze prywatnym - produktywnym. Ich głosy zdecydują. Ich nie obchodzą dziki, czternastki, deputaty, przywileje. Są wręcz wkur...i na górników i rolników.
Zwykłych ludzi bardziej interesuje Ukraina, bezpieczeństwo, emerytury i służba zdrowia. Głosując będą myśleli o tych sprawach.
PiS może wygrać ponieważ zadziała ostrzej w sprawie Rosji, rozliczy Smoleńsk, zagra na emocjach sfrustrowanego, moherowego ludu. Wystarczy że kilka razy wspomni o obniżeniu wieku emerytalnego i już słupki poszybują w górę. Potem jakoś to będzie. Grunt że wybory wygrane. Potem się zwali na poprzedników.
Zwykłych ludzi bardziej interesuje Ukraina, bezpieczeństwo, emerytury i służba zdrowia. Głosując będą myśleli o tych sprawach.
PiS może wygrać ponieważ zadziała ostrzej w sprawie Rosji, rozliczy Smoleńsk, zagra na emocjach sfrustrowanego, moherowego ludu. Wystarczy że kilka razy wspomni o obniżeniu wieku emerytalnego i już słupki poszybują w górę. Potem jakoś to będzie. Grunt że wybory wygrane. Potem się zwali na poprzedników.
- de Charette
- Administrator
- Zajmuję się:
- Kontakt:
nie znałem cię z tej strony. Wstyd nie jest twoją najmocniejsza stroną
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
Czasem Emilko nie kumam co chcesz przekazać. Mów do nas jak do pacjentów na terapii:P
- de Charette
- Administrator
- Zajmuję się:
- Kontakt:
jeszcze więcej takich wypowiedzi:
https://biznes.interia.pl/wiadomosci/new ... 91343,4199
i PO nie wygra
https://biznes.interia.pl/wiadomosci/new ... 91343,4199
i PO nie wygra
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
Aaaa - ta Ogórek to kandydat na prezydenta jest? Ja myślałem, że to jakaś modelka co rzuciła czwartego męża, czy specjalistka od porad seksualnych. Tak ją tajemniczo na łonecie pokazywali, że mi się nawet kliknąć nie chciało. To ja na nią zagłosuję. Palikot się wypalił, Grodzkiej trochę brak estetyki, Korwin-Mikke dostanie szansę w wyborach do Parlamentu.
Do Ares
Czy przekazał pan ten 1% z PIT-u na schronisko w swoim mieście ?;)
Przepraszam, że tak pytam wprost - ale to celem przypomnienia...ewentualnie
Czy przekazał pan ten 1% z PIT-u na schronisko w swoim mieście ?;)
Przepraszam, że tak pytam wprost - ale to celem przypomnienia...ewentualnie
Oprócz Ciekawe - HYdE PaRK przeczytaj również:
Martwy HP
Kto wygra ten wygra ...
666
Kto następny na celowniku Wprost czyli o twarzy mediów
Jak rozliczacie PIT ?
Pilecki
ukry z widłami
Zacznij działać
Klich mówi
Podwójne standardy
Warto o tym pamiętać
Ulotka z postulatami związkowymi do rządu
Konwencja przemocowa - hit czy kit?
Związki zawodowe pracowników ops
Jak ograniczyć liczbę bezprawnych egzekucji?
Jaka powinna być rola kościoła w nowoczesnym państwie?