ciężarna nie chce iść do lekarza
Re: ciężarna nie chce iść do lekarza
Temat rozpoczął wpis z 8 LUTEGO 2013. Dla gapiów - mamy 2 STYCZEŃ 2014.
Baśka prosiła WTEDY o poradę w sprawie patologicznej pijackiej rodzinki która nie chciała współpracować - pijanstwo, zatajanie ciąży, chowanie sie przed położna itp. Zatem dobre rady O ustawie o wspieraniu rodziny można razem z Rozalka na 12 zdrowasiek do pieca włożyć. Jak ktoś nie chce współpracować, to poza zgłoszeniem do KRPA do czasu urodzenia można mu naskoczyć. Chyba ze narażenie życia poczętego a wtedy działa prokuratura. Magda 11 wyczerpała zreszta temat.
ROK temu...
Baśka prosiła WTEDY o poradę w sprawie patologicznej pijackiej rodzinki która nie chciała współpracować - pijanstwo, zatajanie ciąży, chowanie sie przed położna itp. Zatem dobre rady O ustawie o wspieraniu rodziny można razem z Rozalka na 12 zdrowasiek do pieca włożyć. Jak ktoś nie chce współpracować, to poza zgłoszeniem do KRPA do czasu urodzenia można mu naskoczyć. Chyba ze narażenie życia poczętego a wtedy działa prokuratura. Magda 11 wyczerpała zreszta temat.
ROK temu...
Warto znać Ustawę o wspieraniu rodziny i systemie pieczy..a nawet trzeba . Jest ściśle związana z naszą pracą.. - jak sama nazwa wskazuje ..a reszta posta - to cover..i już było..
zresztą pan jak zwykle \"Czarnoksiężnik\" - i wszystko jest złe..
P.S ..trzy zdrowaśki odmówiono , deskę odstawiono \"
zresztą pan jak zwykle \"Czarnoksiężnik\" - i wszystko jest złe..
P.S ..trzy zdrowaśki odmówiono , deskę odstawiono \"
Po co znać ustawę skoro jest to forum i nadzieja że inni ją znają a więc szybko pomogą.
A tu znowu zonk:P
A tu znowu zonk:P
emilko żle mnie oceniasz, do tej pory martwie sie o te rodzine, teraz o dziecko, jego rodziców nie widziałam od kilku miesiecy, kiedy podjełam próbe pracy z nimi znikneli z horyzontu, moja rada nie oceniaj pochopnie, stereotypowo i krzywdząco innych
jak w temacie - czyli nie odbieraj mojej odpowiedzi jako ataku na Twoją osobę. Ty mówisz - podajesz pewne fakty - ja określam swoje stanowisko w sprawie - no nie da się nie wyciągnąć wniosków, przypuszczeń i ocenić...
Oceniam nie Ciebie- tylko sposób postępowania, metody, formy .
Oceniam nie Ciebie- tylko sposób postępowania, metody, formy .
Ale ta ciężarna chyba już urodziła wątek założony w lutym 2013 roku chyba nie chodzi w ciąży jak słonica.
tak, oceniłaś moje sposoby, metody i formy nie wiedząc wszystkiego.
Emilia, to dobry sposób unikania konsekwencji swojego chamstwa i prostactwa : \"nie odbieraj mojej odpowiedzi jako ataku na Twoją osobę\". Ogarnij się.
emilia,dzibar i Adam to wybitne postacie na forum ops
Oprócz ciężarna nie chce iść do lekarza - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
kombatanci
SUO w przedszkolu
Projekt - nowe kompetencje pracownika socjalnego
Anonimowe zgłoszenia
projekt Emp@tia czyli eOPS
ekwiwalent za odzież
darmowe plansze f.h.Cosinus Zabrze
Zmiany ida
CZY WLICZAĆ DO DOCHODU STYPENDIUM?
likwidacja OPS, MOPS,GOPS itp...
obiady w szkole
GOPS-y DO LIKWIDACJI !
specjalistyczne usługi opiekuńcze
Widziały gały jaki zawód brały!
HIPOLITOWO
Czy studenta zaliczamy do członków rodziny?