Co do praw nabytych
Co do praw nabytych
Jeśli pobierałam do końca czerwca ubiegłego roku świadczenie na babcie nie podjęłam innej pracy bo nadal się nią opiekuje babcia ma orzeczenie o niepełnosprawności na stałe. Czy według nowych przepisów będzie mi przysługiwać i dostanę zaległe wyrównanie? Proszę o odpowiedż. Pozdrawiam
Re: Co do praw nabytych
A mam jeszcze takie pytanie do Pana bo pierwszy raz jestem tu na forum. I chciała bym zapytać czy wiadomo już kiedy będzie wyrównanie ?
- kb
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
wszelkie znaki na niebie i ziemi wskauja na maj;-) ale wszystko sie moze zdarzyc....
senat - 10 kwiecień
z powrotem sejm - 23 kwiecień
podpis prezydenta - powiedzmy zaraz to od maja może być
i
z powrotem sejm - 23 kwiecień
podpis prezydenta - powiedzmy zaraz to od maja może być
i
Po majówce
Będzie zabawa
Trzeba zawczasu przygotować wzory pism, wezwań itp. żeby to sprawnie poszło... No i można rozpocząć walkę z dyrekcją o podwyżki jakieś

Dlaczego piszecie, że w maju będą te wyrównania? i cała praca dotycząca wysyłania informacji, zawiadomień? Ustawa wejdzie w życie pod koniec maja najszybciej.
A bo ona w ogóle wejdzie?
Na koniec maja to juz im sie nie bedzie kalkulowało uszczęśliwiać jałmużną opiekunów dorosłych niepełnosprawnych, a przy tym bedą mogli zaoszczędzić na gwarantowane podwyzki na rodziców.
Na koniec maja to juz im sie nie bedzie kalkulowało uszczęśliwiać jałmużną opiekunów dorosłych niepełnosprawnych, a przy tym bedą mogli zaoszczędzić na gwarantowane podwyzki na rodziców.
Oprócz Co do praw nabytych - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
MPiPS
urlop bezpłatny a macierzynski?
Um. najmu lokalu użytk.
200 ZŁ
jak przeliczyć?
należności ze sprawozdania
153 zł
Szkolenie ODPŁATNOŚĆ RODZINY BIOLOGICZNEJ I OSOBY PEŁNOLETNIEJ W PIECZY ZASTĘPCZEJ ORAZ NIENALEŻNIE POBRANE ŚWIADCZENIA
Szkolenie ODPŁATNOŚĆ RODZINY BIOLOGICZNEJ I OSOBY PEŁNOLETNIEJ W PIECZY ZASTĘPCZEJ ORAZ NIENALEŻNIE POBRANE ŚWIADCZENIA
Przysposobienie dziecka
pomocy w sprawozdaniu
sprawozdanie jednorazowe
sejm przyjął podwyższenie od 1 maja ŚP
LUDZIE LUDZIE WIADOMOŚĆ Z OSTATNIEJ CHWILI JEST UATAWA!!!!!
szo nie przyznajemy małzonkom, sąd uchyla decyzje i co teraz ?
Komunikat dla użytkowników