Co do praw nabytych

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
~Izabella

Co do praw nabytych

Post autor: ~Izabella »

Jeśli pobierałam do końca czerwca ubiegłego roku świadczenie na babcie nie podjęłam innej pracy bo nadal się nią opiekuje babcia ma orzeczenie o niepełnosprawności na stałe. Czy według nowych przepisów będzie mi przysługiwać i dostanę zaległe wyrównanie? Proszę o odpowiedż. Pozdrawiam
~Elmer

Re: Co do praw nabytych

Post autor: ~Elmer »

jak wejdzie w życie w tej formie co jest teraz to TAK
~Izabella

A mam jeszcze takie pytanie do Pana bo pierwszy raz jestem tu na forum. I chciała bym zapytać czy wiadomo już kiedy będzie wyrównanie ?
~Zoja

Post autor: ~Zoja »

jak ustawa wejdzie w życie - i nie piszę tego złośliwie
Awatar użytkownika
kb
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: kb »

wszelkie znaki na niebie i ziemi wskauja na maj;-) ale wszystko sie moze zdarzyc....
~Kati

Post autor: ~Kati »

senat - 10 kwiecień
z powrotem sejm - 23 kwiecień
podpis prezydenta - powiedzmy zaraz to od maja może być
i
~Iks

Post autor: ~Iks »

Po majówce :) Będzie zabawa ;) Trzeba zawczasu przygotować wzory pism, wezwań itp. żeby to sprawnie poszło... No i można rozpocząć walkę z dyrekcją o podwyżki jakieś :)
~Izabella

Dziękuje wszystkim za odpowiedzi Pozdrawiam.
Gosia 7

Post autor: Gosia 7 »

Dlaczego piszecie, że w maju będą te wyrównania? i cała praca dotycząca wysyłania informacji, zawiadomień? Ustawa wejdzie w życie pod koniec maja najszybciej.
m&m

Post autor: m&m »

A bo ona w ogóle wejdzie?
Na koniec maja to juz im sie nie bedzie kalkulowało uszczęśliwiać jałmużną opiekunów dorosłych niepełnosprawnych, a przy tym bedą mogli zaoszczędzić na gwarantowane podwyzki na rodziców.
ODPOWIEDZ