-Samochód jak kupisz to grata i 500 zł co miesiąc samo utrzymanie kosztuje - o ile się nie psuje, a psuje się.allll pisze:dla mnie 3600 na 3 osoby to mało jednak jest.
To możesz naśladować najbardziej cwanych i też Ci będzie tak samo dobrze.zocha 101 pisze:oj nie tak miał rozwinąć się ten temat, a 3% się nie zwiększy ponieważ w projekcie był zapis że będzie kwota około 35 zł za wydaną decyzję! więc dotacja będzie jednorazowa....a wiem co piszę bo pracuję w świadczeniach rodzinnych i widzę kto z nich korzysta!!!! jestem po studiach mam 15 lat pracy przeszłam już w swoim życiu zawodowym troszkę
ciesz się że masz tego męża bo jakbyś miała takiego faceta jak ja miałam to byś się pochlastała i ja nie mówię o moim 1400 bo z tego to nie ma co oszczędzić ale z waszych 3600 nawet na 3 osoby to już jest z czego odłożyćzocha101 pisze:1400 zł kredyt w dwóch bankach i jeszcze mówisz że można normalnie żyć i zaoszczędzić.....albo dobrze kręcisz nie koniecznie uczciwe wałki, albo utrzymuje cię dobrze zarabiający mąż