Co z dokumentami w czasie urlopu? - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]

Napisano: 18 sie 2011, 15:14

Hej! Oprócz tego, że jestem wychowawcą to od kilku miesięcy jestem też pracownikiem socjalnym w placówce socjalizacyjnej. Przez cały lipiec przebywałem na urlopie (decyzja dyra). Nie było mnie więc.Po powrocie zdawkowo (słowie) przekazano mi, co się w tym okresie wydarzyło i kazano uzupełnić dokumentację, po którą muszę się podpisać. Jak to u Was wygląda? Czy też podpisujecie coś i uzupełniacie wszystko z okresu urlopu, czy robi to osoba, która rzeczywiście wówczas była i to ona załatwiała pewne sprawy pod Waszą nieobecność? Jak to się ma w razie kontroli. Wypowiedźcie się proszę.
~Sławek

Napisano: 18 sie 2011, 15:23

Sławek - jak ktoś jest na urlopie to nie może świadczyć pracy. Zatem twój dyrektor wysyłając Cię na urlop powinien zabezpieczyć zastępstwo. Dotyczy to każdego pracownika. Jeżeli zamierzasz dostosować się do sytuacji, którą opisałeś to masz pecha. W razie kontroli głupio bedzie się tłumaczyć. Pozdrawiam.
~Marcin

Napisano: 19 sie 2011, 11:53

Sławku, a co musiałeś uzupełnić?- mogę zapytać?
ale i tak Marcin ma rację!
~beatka

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem