Co z rolnikami ktorzy maja prawa nabyte - Świadczenia rodzinne

Strona 5 z 5    [ Posty: 50 ]

Napisano: 25 lut 2014, 14:51

Tak wiem Elmer,że najlepiej żartować ale to nie rozwiązuje problemu ludzi pokrzywdzonych.ja wiem co to znaczy.
~Marta

Napisano: 25 lut 2014, 14:52

ale ja nie żartuję. Jestem śmiertelnie poważny
~Elmer

Napisano: 25 lut 2014, 14:55

kb a dlaczego ta reszta tak interpretuje na nie korzysc osób i tak pokrzywdzonych przez los ?trzeba tylko tak po ludzku się zastanowic i postawic się w sytuacje tych pokrzywdzonych.
~Marta

Napisano: 25 lut 2014, 15:01

mój tyłek jest cenniejszy od innego tyłka. Życie
~Elmer

Napisano: 25 lut 2014, 15:04

\"Czy panowie muszą tak na...lać, od bladego świtu?! Że nie podbijam karty na zakładzie o siódmej rano, to już w waszym robolskim mniemaniu muszę być nierobem?! Już możecie inteligentowi j...ć po uszach od brzasku! Żeby se czasem kałamarz nie pospał godzinkę dłużej kapkę od was, skoro zasnął dopiero nad ranem! I żeby się kompletnie spalił w blokach już na starcie! Grunt, że, k...a, inteligent załatwiony na dzień cały! Wrócicie na..ć jak siądę do pracy!\"
~kotka

Napisano: 25 lut 2014, 15:15

Marto, dlatego,ze przepis jest nieprezyzyjny,chocby nie wiem jak ministerswto sie upieralo,ze jest...czasami orzekanie z pozoru na korzysc strony moze okzac sie calkiem niekorzystne dla strony , a na dodatek i dla osoby orzekajcej moze okazac sie nieprzyjemne w skutkach...wiele osob uznaje,ze najwieksze prawnicze umysly w Polsce lepiej umieja czytac prawo od nich i to co napisali w swojej uchwale jak nalezy rozumiec odpowiedni zapis z ustawy - do nich przemawia i momo,ze nie twierdza,ze taka uchwala jest aktem prawnym na podstawie ktorego orzekaja o prawie do swiadczenia to jednak ma ona wplyw na to jak czytaja ustawe na podstawie ktorej orzekaja
kb
Awatar użytkownika
VIP
Od: 02 lut 2007, 15:50
Zajmuję się:

Napisano: 25 lut 2014, 15:27

\"wiele osob uznaje,ze najwieksze prawnicze umysly w Polsce lepiej umieja czytac prawo od nich i to co napisali w swojej uchwale jak nalezy rozumiec odpowiedni zapis z ustawy - do nich przemawia i momo,ze nie twierdza,ze taka uchwala jest aktem prawnym na podstawie ktorego orzekaja o prawie do swiadczenia to jednak ma ona wplyw na to jak czytaja ustawe na podstawie ktorej orzekaja \"

Uchwała 7 sędziów NSA jak rozumiem.
~Iks

Napisano: 25 lut 2014, 15:37

no moze oni i nie najwieksze umysly prawnicze(nie znam osobiscie:D:D),ale z zalozenia chyba powinny byc;-)
kb
Awatar użytkownika
VIP
Od: 02 lut 2007, 15:50
Zajmuję się:

Napisano: 25 lut 2014, 15:46

największe są w TK
~Elmer

Napisano: 25 lut 2014, 15:55

aaa no tak :)
kb
Awatar użytkownika