Co z tą Polską? - HYdE PaRK

Strona 4 z 7    [ Posty: 65 ]

Napisano: 13 sie 2013, 19:53

Komuno wróć!
Po chu.ja ją obaliliście dziady?! W ciu.li was zrobili.
~Adam

Napisano: 13 sie 2013, 23:53

macie problemy, oni wszyscy od zawsze i na zawsze mają was w dup,ie, wy się kłócicie, oni razem wódę chleją i się z was nabijają
~%%

Napisano: 14 sie 2013, 0:13

kwintesencja jałowej dyskusji -

\"macie problemy, oni wszyscy od zawsze i na zawsze mają was w dup,ie, wy się kłócicie, oni razem wódę chleją i się z was nabijają\"

~betonowy

Napisano: 14 sie 2013, 0:41

W tej kwestii zgadzam się z tobą Betonowy!
~pamiętamy

Napisano: 14 sie 2013, 12:29

O widzę, że jak przyłapie się lewactwo na kłamstwie, to uderzają w nutę uogólnień w rodzaju \"oni wszyscy mają was w du.pie\". Was może wszyscy mają w du.pie. Mnie przynajmniej parę osób w tym kraju z całą pewnością nie ma. Może dlatego, że nie okłamuję nikogo i nikogo nie dyskryminuję.
~ula

Napisano: 14 sie 2013, 13:31

Całe szczęście, że psychole nigdy nic nie osiągniecie i nie będziecie mieli możliwości znęcania się nad ludźmi przez wasze chore wizje. Ani pracy nie dostaniecie, ani jej nie utrzymacie gdy ktoś ją wam załatwi a potem waszą pogardę i psychiczne wypaczenie zobaczy. Jesteście do izolacji przeznaczeni bo jesteście niebezpieczni dla samych siebie, nie mówiąc o waszych rodzinach - pewnie ich nie macie albo odsunęliście się bo tam przecież sami zdrajcy i lewaki. Jedyne miejsce, gdzie możecie trafić to psychiatryk. Tam co czwarty to Jezus albo Napoleon. Uzupełnicie lukę. Siusiak z wami degeneruchy.
~betonowy

Napisano: 14 sie 2013, 14:06

lecz sie chłopie, lecz bo sie we własnej pianie utopisz - a co do izolacji to poparcie poniżej 10% to szczyt izolacji w 38 milionowym narodzie - ale co tam jak cię okreslili kreaturo możesz kłamać dalej - uwierz w złudę a ona twą prawdą sie stanie - ot co!
~do powyżej

Napisano: 14 sie 2013, 14:37

Gdym na to forum nie trafił to nie wiedziałbym nawet, że tacy ludzie w tym kraju żyją. Ograniczenie umysłowe nie do wyobrażenia. Niczym PISlamscy duchowni.
~betonowy

Napisano: 14 sie 2013, 14:46

ania ja że jeszcze istnieją 34 letnie młode komuchy i papką ideologiczna zamiat mózgu
~Ddo powyżej

Napisano: 14 sie 2013, 16:16

Przyłapany przestępca na gorącym uczynku ratuje się agresją. Zachowanie betonowego stanowi sztandarowy dowód tej tezy. Ale nic nie zmieni faktu, że został przyłapany na rozpowszechnianiu kłamstw.

Jeśli ludzie żyjący w kłamstwie to niby ten normalny świat to ja wole być izolowana i uważana za psychicznie chorą. Nie zamierzam też tylko z powodu grożenia mi psychuszką przyłączać się do tych co okłamywanie innych maja we krwi.
~ula

Strona 4 z 7    [ Posty: 65 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x