O widzę, że jak przyłapie się lewactwo na kłamstwie, to uderzają w nutę uogólnień w rodzaju \"oni wszyscy mają was w du.pie\". Was może wszyscy mają w du.pie. Mnie przynajmniej parę osób w tym kraju z całą pewnością nie ma. Może dlatego, że nie okłamuję nikogo i nikogo nie dyskryminuję.
Całe szczęście, że psychole nigdy nic nie osiągniecie i nie będziecie mieli możliwości znęcania się nad ludźmi przez wasze chore wizje. Ani pracy nie dostaniecie, ani jej nie utrzymacie gdy ktoś ją wam załatwi a potem waszą pogardę i psychiczne wypaczenie zobaczy. Jesteście do izolacji przeznaczeni bo jesteście niebezpieczni dla samych siebie, nie mówiąc o waszych rodzinach - pewnie ich nie macie albo odsunęliście się bo tam przecież sami zdrajcy i lewaki. Jedyne miejsce, gdzie możecie trafić to psychiatryk. Tam co czwarty to Jezus albo Napoleon. Uzupełnicie lukę. Siusiak z wami degeneruchy.
lecz sie chłopie, lecz bo sie we własnej pianie utopisz - a co do izolacji to poparcie poniżej 10% to szczyt izolacji w 38 milionowym narodzie - ale co tam jak cię okreslili kreaturo możesz kłamać dalej - uwierz w złudę a ona twą prawdą sie stanie - ot co!
Gdym na to forum nie trafił to nie wiedziałbym nawet, że tacy ludzie w tym kraju żyją. Ograniczenie umysłowe nie do wyobrażenia. Niczym PISlamscy duchowni.
Przyłapany przestępca na gorącym uczynku ratuje się agresją. Zachowanie betonowego stanowi sztandarowy dowód tej tezy. Ale nic nie zmieni faktu, że został przyłapany na rozpowszechnianiu kłamstw.
Jeśli ludzie żyjący w kłamstwie to niby ten normalny świat to ja wole być izolowana i uważana za psychicznie chorą. Nie zamierzam też tylko z powodu grożenia mi psychuszką przyłączać się do tych co okłamywanie innych maja we krwi.