CO ZROBIĆ Z PISMEM
CO ZROBIĆ Z PISMEM
Pani do końca czerwca 2013 r., pobierała świadczenie na swoją matkę dziś złozyła mi pismo, iż chce przywrócenia ZASIŁKU PIELĘGNACYJNEGO które pobierała na swoją matke ( zaznaczę iz nigdy tu w GOPS-ie nie pobierała zaiłku pielęgnacyjnego) CO Z TYM ZROBIĆ
Re: CO ZROBIĆ Z PISMEM
odpisac pismem , że nie można jej przywrocić zasiłku gdyż go w ośrodku nie pobierała i tyle
Re: CO ZROBIĆ Z PISMEM
a czemu nie pobiera ZP? z ZUSu dostaje?
ja bym napisała pismo z wyjaśnieniem dlaczego nie można przywrócić zasiłku pielęgnacyjnego i dlaczego nie można przywrócić świadczenia pielęgnacyjnego, czyli jakie są warunki przyznania świadczenia. prawdopodobnie napisałabym też o warunkach przyznania SZO żeby informacja była rzetelna i kompletna. i żeby zamykała drogę do dalszej \"konwersacji\".
ja bym napisała pismo z wyjaśnieniem dlaczego nie można przywrócić zasiłku pielęgnacyjnego i dlaczego nie można przywrócić świadczenia pielęgnacyjnego, czyli jakie są warunki przyznania świadczenia. prawdopodobnie napisałabym też o warunkach przyznania SZO żeby informacja była rzetelna i kompletna. i żeby zamykała drogę do dalszej \"konwersacji\".
- Iks
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Oprócz CO ZROBIĆ Z PISMEM - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
co zrobić
Elmer pomóż...
wypowiedzcie się realizacja świadczeń rodzinnych !!!!!!!!
do Elmera
i co na to polityka rodzinna?
Podpisywanie list wypłat na SR, FA - pieczątka KIEROWNIKA czy KIEROWNIK z up.??
ZP pobrany za zmarłego.
art.10 kpa
Czy zmiana decyzji????
metryka
szo
śp dla roników
przedawnienie :) ktoś wie?
proszę o radę czy mieliście coś takiego
Co z założeniami do zmiany ustawy
renta do 30.11.2013 r.- mozna przyznac teraz ŚP