cofniety zdo - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 13 lut 2015, 16:27

A mnie cofneli zdo bo stwierdzili ze osoba nie wymaga calodobowej opieki ze w dzien mozna zalatwic pielegniarke,i kwestia finansowa...nie jest brana pod uwage ale stwierdzaja ze finansowo dobrze stoimy...a na wywiadzie bylo tak milo i przychylnie....a tu taka decyzja....
mirka

Napisano: 13 lut 2015, 16:34

[quote="mirka"]A mnie cofneli zdo bo stwierdzili ze osoba nie wymaga calodobowej opieki ze w dzien mozna zalatwic pielegniarke,i kwestia finansowa...nie jest brana pod uwage ale stwierdzaja ze finansowo dobrze stoimy...a na wywiadzie bylo tak milo i przychylnie....a tu taka decyzja....[/quo

Nie wypisuj bzdur!!! Wywiad jest w celu ustalenia czy opieka jest sprawowana,a nie w jakim zakresie ktoś jej wymaga.
Lucynka

Napisano: 13 lut 2015, 22:18

mirka pisze:A mnie cofneli zdo bo stwierdzili ze osoba nie wymaga calodobowej opieki ze w dzien mozna zalatwic pielegniarke,i kwestia finansowa...nie jest brana pod uwage ale stwierdzaja ze finansowo dobrze stoimy...a na wywiadzie bylo tak milo i przychylnie....a tu taka decyzja....
A mnie dodali do ZDO dodatek bo stwierdzili ze osoba wymaga całodobowej opieki ze w nocy nie mozna spac i pielegniarka nie przyjdzie w nocy, i kwestia finansowa jest brana pod uwage i stwierdzaja ze finansowo zle lezymy....a na wywiadzie bylo tak nie milo i nie przychylnie.... a tu taka decyzja.
mireczka

Napisano: 13 lut 2015, 23:25

A ja daję wiarę o tym cofnięciu zdo, jeżeli ta opieka opiera się na dochodzeniu opiekuna, to może uznano, że zawodowy opiekun równie dobrze też może dojść na godzinkę, czy dwie i tak w ciągu jednego dnia może być u trzech podopiecznych.
wwo

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x