coś śmiesnego !!!!!!!!!!
Re: coś śmiesnego !!!!!!!!!!
naprawdę super pomysł, wreszcie cos radosnego, usmiałam się setnie, pozwólcie, że też coś dołożę: Mariuszek alkoholik dostawał stały do sklepu, więc gotówki na paieroski nie miał, poszedł do sklepiku, zażyczył sobie fajkeczki, na pytanie sklepowej a pieniądze odpowiedzial: a to moja zara zapłaci
mając na myśli pracownika socjalnego
i drugi przypadek: 26 maja kobieta ok. 50-tki wchodzi kwiatem i składa zyczenia swojej \"podopiecznej\", konsternacja i pytanie a z jakiej to okazji pani Stanisławo, no jak to przecie pani to jakby moja matka,
mając na myśli pracownika socjalnego
i drugi przypadek: 26 maja kobieta ok. 50-tki wchodzi kwiatem i składa zyczenia swojej \"podopiecznej\", konsternacja i pytanie a z jakiej to okazji pani Stanisławo, no jak to przecie pani to jakby moja matka,
koleżanka mając na myśli osoby w rodzinie zapytała \" jest pan samotny czy ma pan jakiegoś członka?
Pracownik socjalny dzwoni do informatyka w sprawie awarii systemu:
infromatyk pyta - co sie stało? a na to pracownik socjalny: jak jechałem myszą to zahaczyłem...
infromatyk pyta - co sie stało? a na to pracownik socjalny: jak jechałem myszą to zahaczyłem...
klient do mnie. pani po co pani tyn kuntrakt szkoda pani roboty ja i tak bede pił
Już nie pracuję w GOPS ale pamiętam jak jedna z klientek mówiła mi że jest chora na ostrą porozę....
).

Klientka do prac socjalnego: panie jo chlyb razowy jem bo mi kamyszki wychodzą
klient - zasilek staly przychodzi i prosi o zaswiadczenie o korzystaniu z zasilku stalego bo jedzie do Niemiec i potrzebuje to zeby uzyskac znizkowy bilet na autobus. Na nasze zaciekawieni gdzie jedzie odpowiada do...vatenfall
Fragment wywiadu:
\"... mąż klientki pracuje w banku jako ochraniacz.\"
\"... mąż klientki pracuje w banku jako ochraniacz.\"
Oprócz coś śmiesnego !!!!!!!!!! - HYdE PaRK przeczytaj również:
karty pracy
prosze o pomoc i rade
dam 1 euro na sieroty
ZNOWU MOBBING WE WROCŁAWIU!!!!!!!!!!
jak ryjecie pod ludźmi?----->
cześć baby::))
trzynastka
Czy tęsknicie za swoim współpracownikiem?
Wiecie dlaczego na świecie jest więcej ludzi niż małp?
wiadomości w TVP1 -nieudolni pracownicy socjalni
ZBU - WROCŁAW
Do Maćka
Czy tak wygląda PRAWDA o NASZYM zawodzie ?
mobbing
Forum na temat Przemocy w Rodzinie
nowy post