a ja dziś w podaniu przeczytałam, że kobieta prosi o pomoc bo przez swojego męża muzułmanina i dzieci po muzułmanie ma juz wszystkiego dość. Skąd inąd mąż owej pani jest rodowitym polakiem
a ja kiedyś dostałam podanie o takiej zwięzłej treści ,, do mops, na leki\" a jak sie zapytałam klienta czemu nie jest zarejestrowany w pup to powiedział, ze dostał ofertę pracy i sie przestraszył, z kolei inna klientka stwierdziła, ze należy jej sie pomoc na wszystko bo mam trzynastkę z jej zasiłków, z reszta nie tylko ja tylko my wszyscy, tylko to to akurat trochę mnie smuci, bo jak bym miała trzynastkę z jakiś innych zasiłków to może by była trochę wieksza
no moja klientka przyszła donieść na swoją sąsiadkę, że niby jest matką samotną, a co wieczór inny chłop u niej śpi i ta moja klienta mówi do mnie \"tylko niech mnie pani nie wydaje, bo ja jestem tu u pani inblanko;)
Klientka chora na schizofrenię, dot. starszej pani mieszkającej w sąsiedztwie \"no, pani opiekunko ja z tą babcię to zwariuję, albo się nerwicy nabawię\" - mówione ze śmiertelną powagą
Klientka złożyła podanie o zasiłek celowy na leki, dostarczyła również fakturę, a tam między innymi - 2KC* - hehe
*2KC (zmniejsza skutki nadużycia alkoholu, pomaga uniknąć złego samopoczucia po nadmiernym spożyciu)
a i jeszcze jedno tradycyjnie pod koniec każdego miesiąca otrzymujemu telefon od pewnej Pani, która zawsze zadaje to samo pytanie \"Pani kiedy te grosze płacicie\"