coś śmiesnego !!!!!!!!!! - HYdE PaRK

Strona 15 z 28    [ Posty: 278 ]

Napisano: 23 wrz 2008, 15:49

.
~-

Napisano: 23 wrz 2008, 23:40

jadąc do lasu w niedzielę z symen muszę przejechać przez swój teren , któregoś poniedziałku moi klineci przyszli do wójta na skargę \"bo ta ku.....wa nawet w niedzielę jeździ i kiedy Panie wójcie tutaj pić\" nio cóż ja nadal jeżdzę do lasu i nadal psuje konfort picia
~aśka

Napisano: 24 wrz 2008, 15:06

Ale jaja! Do mnie przyszedł beneficjent, który leczy się psychiatrycznie i zaczą się użalać na co on to nie choruje-jak u lekarza- \"tu mnie boli , tam mam siniaki, gdzie indziej coś jeszcze, a jak bym się rozebrał, to dopiero by pani zobaczyła\" Dzięki bardzo!!!
~motyl

Napisano: 24 wrz 2008, 21:50

moja klienta brała udział w szkoleniu w ramach programu systemowego, ale lekarz medycyny pracy stwierdził, że kobieta ze względu na nadciśnienie nie moze pracować jako sprzedawca i tym samym nie może brać udziału w szkoleniu. Pani, weszła do mojego pokoju z uśmiechem na twarzy z nonszalancją rzucila mi zaświadczenie od lekarz i mówi no i co teraz to mi pani będzie musiała dać rente przecież od 20 lat dostaję zapomogę to mi się renta należy, wychowałam 7 dziecioków to za same dziecioki mi sie 15 lat szkodliwego należy.
~gocha

Napisano: 25 wrz 2008, 13:01

Super strona. tak zrywałam boki.że aż się popłakałam. To jest naprawdę fajny pomysł i jak można się wyluzowac z rana. Jeszcze raz gratuluję pomysłu.
~asiulka

Napisano: 25 wrz 2008, 13:39

Fragment podania: Proszę o przyznanie \"bezzwrotnej pożyczki\".... oraz fragment rozmowy.... proszę o \"zasiłek docelowy\".
~socjalnik

Napisano: 25 wrz 2008, 15:23

fragment podania: do pracy jestem za stary a na emeryturę za młody. Nie mam inwentarza ani żywego ani martwego...
~melka

Napisano: 27 wrz 2008, 23:51

uff, strona która nie dobija w naszej harówce.
ja na wywiadzie miałam tez wesołą sytuacje, pytam klientkę o sytuację mieszkaniową, w tym o w.c., a ona biegiem do kuchni i wraca z różowym nocnikiem mówiąc - może pani w kuchni zrobić...
pozdrawiam :))
~tak

Napisano: 02 paź 2008, 11:31

Pracownik socjalny do klienta : jeżeli nie ma Pan zaświadczenia z Urzędu Pracy to proszę o kartonik /tak zwyczajowo mówimy o wkładkach z datą następnego podpisu /, po godzinie klient wraca z kartonem średniej wielkości. Panie ...... po co mi te pudło Pan niesie, no przecież chciała Pani kartonik ale mniejszych w sklepie nie mieli.
~Klaudia

Napisano: 02 paź 2008, 11:44

dobrze chociaz, że pusty ... bo ja jak pracowałam lat kilka temu w laboratorium to pan przyszedł z pełnym pudełkiem po butach... miał zrobić badanie kału... hehe... więc zgadnijcie co miał w pudełku??
................ kupę................. aż sie pudełko nie zamykało............ hehe
~aj

Strona 15 z 28    [ Posty: 278 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x