coś śmiesnego !!!!!!!!!! - HYdE PaRK

Strona 16 z 28    [ Posty: 278 ]

Napisano: 02 paź 2008, 14:06

Dokument orzeczenia niepełnosprawności w wywiadzie do zasiłku stałego - Zespołu Orzekania o Niepełnosprawności w ocenie niezdolności do pracy uwzględnia:

\"Stopień naruseznia srpanwości rognaizmu i możliwo.ci terpaii wiek rodzaj rpacy wykształcenei\".

dodam, że był to maszynopis hehehe
~Przemek

Napisano: 02 paź 2008, 16:33

pracownimpisze w ywiadzie : \"Pan Kowalski mieszka i prowadzi wspolne gospodarstwo domowe z męzem i dwojka dzieci\"
~opoli

Napisano: 02 paź 2008, 16:40

zaraz po wejściu ustawy o ochronie danych osobowych jako swieżo szkolony urzędnik napisałam wniosek o udostepnienie danych osobowych na pięknym druku do Sądu, -odpowiedż brzmiała :(pisana na maszynie przez sedziego osobiście), cyt- \"o co temu komuś chodzi?\"-podpis. czyżby nie był jeszcze na szkoleniu z ochrony danych osobowych????????Ubaw miały koleżanki urzedniczki po pachy.
~Vitka

Napisano: 06 paź 2008, 19:30

dzisiaj klientka przynosi podanie w ktorym było zdanie. Mój mąż choruje na przerost kroku tzw PROSTOTĘ. Z trudem zachowałam spokój. Natomiast owa pani do mnie mówi szeptem czy bym mogła się dowiedzieć czy to przypadkiem nie zaraźliwe?
~karolcia

Napisano: 07 paź 2008, 13:58

Fragment podania:\"...jesteśmy w trujke nie nałożył na moje długi poniewasz nie będzie nikt na nie robił mam mieszkanie na siebie wogule nie dostaje odkontameta wynagrodzenia poniewasz nie wliczam go do niczego\"
~ula

Napisano: 07 paź 2008, 17:55

Prezentuję kierownikowi kserokopię wydruku PUP klienta. Papier jest mocno pognieciony i ma żółte plamy. Śmierdzi moczem, ale jest suchy. Kierownik ogląda toto pod światło i wydaje polecenie : dokument dołączyć do wywiadu a mocz oddać do analizy :-)
~bokot

Napisano: 07 paź 2008, 18:54

wchodzi klient do pokoju i nie wie do kogo się skierować, pytamy z jakiej ulicy, on - podaje ulicę, my chcemy skonkretyzowć - a numerek? a on odpowiada - numerek też może być!
~socjalna

Napisano: 17 paź 2008, 0:30

Klientka wręcza mi zaświadczenie od pracodawcy.

Zmęczonym spojrzeniem szybko omiatam treść zaświadczenia, czytam, raz, drugi, i zaczynam trząść się w konwulsjach śmiechu a było tam tak:

\"Pan X.Y. w miesiącu sierpień 08 z pracy zawodowej ośągnął 1500 zł netto\"

ehhhh :) \"karzdemu zdażyć się morze\" ale jak to człowieka pobudza do ćwiczenia gramatyki.
~Romper

Napisano: 17 paź 2008, 9:32

klientka pyta o sposób realizacji zasiłku, czy będzie on wysłany \"pocztownie?\"
~maya

Napisano: 17 paź 2008, 9:34

przykład dowodu wdzięczności za moje przyjście do petentki, oferowała mi kotka,pieska, yukkę i różę chińską...ale \"ukorzeniacz kupi sobie pani sama\"
~maya

Strona 16 z 28    [ Posty: 278 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x