coś śmiesnego !!!!!!!!!! - HYdE PaRK

Strona 17 z 28    [ Posty: 278 ]

Napisano: 17 paź 2008, 12:17

ciesz się bo nam rolnik przyniósł wiadro ziemniaków, kankę mleka postawił to na biurku kierowniczki powiedzial \"weźta se kobitki bo wy tak licho wyglundota\"
~misia

Napisano: 17 paź 2008, 15:09

pytam klienki, kiedy konkubent zlozy wniosek na orzeczenie niepelnosprawnosci, a ona na to - jeszcze pulolog musi mu wypisac :))
~...

Napisano: 20 paź 2008, 22:58

Pracownik w uzasadnieniu decyzji przyznającej zasiłek celowy: w/w prowadzi gospodarstwo domowe wraz z mężem i konkubentem...:)
~Monika

Napisano: 20 paź 2008, 23:26

u nas w wywiadzi koleżanka w opisie sytuacji napisała: rodzina niepełna, konkbinat 3-osobowy
a kobieta prowadzi współne gospodarstwo z konkubentem i synem!!!!
~papa

Napisano: 21 paź 2008, 0:04

u nas pracownik przerobił w wywiadzie kobiecie imię z Manuela na Menela:))
~Agniecha

Napisano: 21 paź 2008, 11:22

z wywiadu alimentacyjnego:
Pan X.Y. oraz żona sa osobami schorowanymi, uzależnionymi od nikotyny, wymagają systematycznego leczenia. Pan X.Y. ma hobby - gołębie, koszt utrzymania gołębi, a jest ich ponad 50 są dużym obciążeniem budżetu domowego. Dochód jaki posiada rodzina pokrywa jedynie ich potrzeby....\"
~anya

Napisano: 04 lis 2008, 0:23

mój rozwścieczony klient któremu wstrzymałam pomoc gdyż odmówił podjęcia pracy oferowanej przez PUP wyzywał wszystkich od najgorszych, a najbardziej oberwało się mojej szefowej. Gość dzisiaj krzyczał na korytarzu, że ta sucha kur... dobrze, ze ma skórę bo by się jej kości rozleciały po całym ośrodku, a żyje pewnie tylko dlatego, bo uciekła grabarzowi z pod łopaty i niech mu posredniak da robotę grabarza, to jemu ta stara ku.... już nie ucieknie
~karolcia

Napisano: 04 lis 2008, 1:42

fragment wywiadu \"rodzina niepewna\"
~Socjalny27

Napisano: 04 lis 2008, 15:43

otrzymałam pismo z Sądu...fragmentarycznie zacytuję:SRej. zwraca się z prośbą o wskazanie kandydata op.prawnego dla częściowo ubezwłasnowolnionej XY...w przypadku niewskazania kandydata na opiekuna, lub niedotrzymania terminu , Sąd uzna,że opiekunem będzie Prezydent/Burmistrz.....(tutaj wpisujemy imię ,nazwisko żeby nie myślał,że żartujemy) i tutaj Sąd dołączył emotkę wesołego diabełka
~maya

Napisano: 06 lis 2008, 0:37

Moja klientka opisując swoją trudna sytuację mieszkaniową pisze: ...i dlatego mam orzeczoną seksmisję z mieszkania..
~myewa

Strona 17 z 28    [ Posty: 278 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x