coś śmiesnego !!!!!!!!!! - HYdE PaRK

Strona 21 z 28    [ Posty: 278 ]

Napisano: 18 cze 2009, 16:47

wrzućcie coś śmiesznego... fajnie się czyta...
~maja

Napisano: 18 cze 2009, 20:21

wchodzi facet do św. rodzinnych i pyta: co trzeba zrobić, by dostac becikowe? Pracownik odpowiada: dziecko
~...

Napisano: 18 cze 2009, 21:31

Pan z Miłości? /taka miejscowość/ Nie wiem, jestem siódmy z kolei.
Mówię do klienta: pan pije, czuję od pana alkohol. a on na to: to amol a pani też? / w domyśle: go używa/
~mała

Napisano: 18 cze 2009, 23:05

Klientka do mnie mówi: Pani tu dają dożywkę, a ja pytam jaką dożywkę, a Ona: no co w szkole mówili żeby do Was przyjść po dożywkę.
~wwz

Napisano: 19 cze 2009, 14:16

fragment podania klientki:

\"... Proszę o negatywne rozpatrzenie mojej proźby.\"
~nyaa_84

Napisano: 19 cze 2009, 14:27

Przychodzi pracownik socjalny do kierownika i mówi : Pani kierownik, proszę mnie zwolnić, a kierownik : bardzo proszę tylko na pismie posbę proszę napisać - służe kartka i długopisem. na to pracownik: Ależ ja z pracy nie chce sie zwalniac tylko dzisiaj chcę się zwolnić na resztę dnia.
~wer

Napisano: 19 cze 2009, 14:36

Klient na zasiłku stałym , podejrzany o picie alkoholu - po skończonym wywiadzie mówi: \"No to teraz mozna iść na piwko. Tylko niech tam pani tego nie notuje\"
~x

Napisano: 19 cze 2009, 14:40

\"Uczymujemy się z renty męża, gospodarki i z praktyki curki Maryji\"
~w

Napisano: 19 cze 2009, 14:49

Człowiek trudniący się handlem obwożnym przyszedł do pokoju pracowników socjalnych z ofertą sprzedaży swojego towaru( kierownik pozwolił), ptracownik targuje cenę i mówi no niech Pan spuści, a ten cham odpowiada; spuscić to się mogę Tobie- od tamtej pory jest wstęp wzbroniony dla tego typu osobników handlujących.
~#

Napisano: 19 cze 2009, 15:53

Pani XY miała zasiłek stały, na kontrolce oświadczyła, że nie chce zasiłku bo nie będzie przynosić żadnych zaświadczeń (była wściekła)
tak napisała:

cyt: \"Ni bede pszinośi kartyk i diekuje i kopka\".

na kartce nie było nic innego
~aga

Strona 21 z 28    [ Posty: 278 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x