Część z nas jest już też zaszczepiona – czujemy się dobrze Większość pracowników natomiast zgłosiła się dopiero na ostatnią chwilę - widząc, że: „jednak nic nam nie jest”. Ale teraz sytuacja ze szczepionkami jest taka, że chyba prędzej my dostaniemy drugą dawkę, niż oni pierwszą
Słuchajcie, może mi pomożecie: 15 stycznia zwiększyła się liczba podmiotów pomocy społecznej w grupie 0. W jaki sposób pracodawca może zgłosić swoich pracowników?
Skontaktujcie się ze swoim (najbliższym) szpitalem węzłowym - tam należało zgłaszać pracowników - na pewno udzielą szczegółowych informacji. Listę szpitali węzłowych masz tutaj: https://www.gov.pl/attachment/a84329fa- ... 4c4a686fb2
Szczepić się pracownicy socjalni nie chcą, w teren też nie chcą chodzić...coś tu nie pasuje...
Niektórzy w teren chodzą przez całą pandemię i żyją.
No właśnie,niektórzy chodzą i wykonują swoją pracę,a niektórzy nie chodzą i też mają płacony dodatek terenowy i odzież...Ja wiem,że to jest trudny czas,ale niech obowiązują równe zasady.
Szczepić się pracownicy socjalni nie chcą, w teren też nie chcą chodzić...coś tu nie pasuje...
Niektórzy w teren chodzą przez całą pandemię i żyją.
No właśnie,niektórzy chodzą i wykonują swoją pracę,a niektórzy nie chodzą i też mają płacony dodatek terenowy i odzież...Ja wiem,że to jest trudny czas,ale niech obowiązują równe zasady.
Sytuacja w woj. mazowieckim, dziś odpowiedź od koordynatora:
"Niestety w dniach 08 – 14.02.2021r. nie otrzymamy szczepionki na I dawkę dla osób z grupy 0, szczepimy tylko populację 80+ i zaczniemy szczepić nauczycieli."
Tadam
"You know what I think? It don't really matter what I think."