CZUJE SIE ŹLE - Świadczenia rodzinne

Strona 4 z 7    [ Posty: 62 ]

Napisano: 27 lut 2014, 15:45

a czy te dotację wpisuje się w nieopodatkowane dochody bo tak teraz czytam i zastanawiam się czy to sa te środki bezzwrotnej pomocy zagranicznej .....
~Dorcia

Napisano: 27 lut 2014, 15:47

Dorcia pamietaj ze one moga podlegac zwrotowi, jesli ktos zle zagospodaruje, wiec moze to nie to :)
~AS

Napisano: 27 lut 2014, 15:49

dzieki asik Zrobie wszystko żeby dobrze było Ucże się ustawy rozporządzenia kpc kpa i będę na stare fora wchodziła Tu teżmożna dużo się nauczyć Siedze w domu na forach do poźej nocy Wydaje mi się że wszystko wiem a przynajmniej dużo i przychodzi coś z czym sie nie spotkalam i KLĘKAM ze strachu nawet mnie wczoraj serce bolało heheheh Będzie musi być dobrze
~ULA

Napisano: 27 lut 2014, 15:52

Ula nie przejmuj sie tak , tu nawet po kilku latach pracy moze Cie jakis przypadek zaskoczyc, jak czegos nie jestes pewna lepiej nie odpowiadaj , albo nie rób od razu, tylko przemysl sprawe i pozniej daj odpowiedz
~AS

Napisano: 27 lut 2014, 15:53

Ulka nie stresuj się aż tak, zaczynasz to normalne że nie wiesz wszystkiego od razu, wychodzi w praktyce, spokojnie wdrożysz się, więcej wiary w siebie i do przodu:)
~anka

Napisano: 27 lut 2014, 15:55

Pytania z gatunku tych, które zadała Ula padają tu codziennie i to nie tylko od żółtodziobów. I nie tylko od tych którzy tu trafili bo mieli plecy.
~ludek

Napisano: 27 lut 2014, 15:56

ULA ja siedze na SR od roku i też ni w zab nie znałam ustawy przyszłam zielona a przyjeli mnie dlatego ze byłam na stażu i moja praca wyglądała \" przynieś wynieś pozamiataj\" więc nic sie nie nauczyłam na tym stanowisku jestem sama sama musiałam wszystkiego sie nauczyć nie dość że ustawy to i programu i innych zgodnych z prawem rzeczy rok temu czułam to samo co ty, chciałam już zrezygnować ale zawziełam sie i dałam rade a na koleżanki nie patrz tylko rób swoje bo zazwyczaj jest tak że z zazdrosci utopiłyby Cie w łyżce wody głowa do góry dasz rade wierzę w Ciebie:)
~Ania

Napisano: 27 lut 2014, 15:59

jejku Ania ale pieknie napisałaś Postawiłaś mnie na nogi dziś ale dziś tu nikogo nie ma Może dlatego tak łątwo Ci uwierzyłam Pozdrawiam dziękuje Bęe sie uczyła uczyła uczyła i nie będę zwracała uwagi na MINY pań z pokoju Ludek Tobie też dzieki Dzieki takim jak WY jest człowiekowi LŻEJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~ULA

Napisano: 27 lut 2014, 16:05

Tylko sie tu nie rozklejaj.
Zjedz pączka.
~ludek

Napisano: 27 lut 2014, 16:23

hehehehe Chce mi się śmiać w głos Pierwszy raz jak tu siedze od listopada
~ULA

Strona 4 z 7    [ Posty: 62 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny