Czy dopóki nie zatwierdzę wszystkich zgód... - O serwisie OPS.pl

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]

Napisano: 29 cze 2018, 13:37

...to na forum będzie mi się ciągle wyświetlało to okienko o przetwarzaniu danych?
Klikam "zapisz zgodnie z wyborem" i wciąż, i wciąż, i wciąż klikam. Czy dopiero jak kliknę wszystkie zgody to to zniknie? To jest chyba działanie niezgodne z RODO?

Zgadzam się na przechowywanie w moim urządzeniu plików cookies, jak też na przetwarzanie ich w celach marketingowych, w tym profilowania, moich danych osobowych pozostawianych przeze mnie w ramach korzystania ze stron internetowych, serwisów i innych funkcjonalności zapisywanych w tych plikach cookies, przez Netstel oraz jego zaufanych partnerów. Zgoda jest dobrowolna i może być w każdym czasie wycofana.

Wyrażam zgodę na udostępnianie moich danych osobowych pozostawianych przeze mnie w ramach korzystania ze stron internetowych, serwisów i innych funkcjonalności zapisywanych w tych plikach cookies, przez Netstel i zaufanych partnerów innym administratorom zainteresowanym marketingiem swoich produktów lub usług (reklamodawcom) jak też innym odbiorcom. Zgoda jest dobrowolna i może być w każdym czasie wycofana.

Czy jak nie wyrażę zgody na udostępnianie moich danych innym podmiotom, to okienko ze zgodami będzie mnie tak męczyć? To o to chodziło w RODO, żeby wymuszać zgody, czy właśnie żeby nie wymuszać???
Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Zofia
Podinspektor
Od: 19 lut 2015, 12:39
Zajmuję się: ŚR

Napisano: 19 wrz 2018, 9:08

Popieram, poprawienie tego. Strasznie denerwujące to okienko.
Denerwować się, to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych. E. Hemingway
alanka
Awatar użytkownika
Referent
Od: 07 mar 2007, 16:04
Zajmuję się:

Napisano: 02 gru 2022, 6:19

Thanks. I have the same concern. Do you like a multiplayer fight that features a wide variety of exciting stumble guys challenges?
Stumblenel567
Praktykant
Od: 02 gru 2022, 6:17
Zajmuję się: Editor

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
cron Usuń ciasteczka witryny

x

x