Czy informujecie ludzi ... ? - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 3    [ Posty: 27 ]

Napisano: 07 lut 2014, 14:03

Jak kuwa przypominać? Dzwonisz do 1400 osób? :O Ja się kompletnie nie przejmuję takimi krzykami, bo nie mam sobie nic do zarzucenia w kwestii merytorycznego informowania strony o przysługujących świadczeniach. Ale nie będę za nimi latał i nie będe wykonywał ich poleceń - bo od wydawania poleceń mam przełożonych.
~Iks

Napisano: 07 lut 2014, 14:06

jak małżonek umrze to zawsze zgłaszają, wtedy przynoszą akt zgonu, przeliczam dochody i informuję o samotnym
ania
~ania
VIP
Od: 18 maja 2011, 16:30
Zajmuję się:

Napisano: 07 lut 2014, 14:11

co sie pienisz.......
-jak we wrześniu ktoś składa wniosek na rodzinne i widzę ,że orzeczenie kończy sie np.w grudniu--- to co mi szkodzi przypomnieć
-jak urlop wychowawczy kończy sie w trakcie okresu zasilkowego to przy składaniu wniosku przypominam o obowiazku zlożenia zaświadczenia o zarobkach po podjeciu pracy
-jak ktoś zmienia numer konta np. przy zasilku pielęgnacyjny to przypominam ,że jak dostanie dodatek z ZUS niech szybciutko zgłosi....
-jak ktoś składa wniosek na rodzinne i zapomni odhaczyć jakiś dodatek-rehabilitację ,wielodzietność czy rozpoczęcie roku szk.....przypominam

itp, itd..... mówie o takim przypominaniu.
~~o~

Napisano: 07 lut 2014, 14:15

TAK NA PRAWDĘ TO LUDZIE MAJĄ WSZYSTKO WE WNIOSKACH I DECYZJACH I POWINNI CZYTAĆ I JEDNO I DRUGIE OD DESKI DO DESKI.
~Aneta

Napisano: 07 lut 2014, 15:33

Koczek a co Ty wszystkie klapsydry czytasz i wiesz kto umarł?
~aga

Napisano: 07 lut 2014, 15:49

my tak jak ania
~a

Napisano: 07 lut 2014, 15:54

aga nie bądź uszczypliwa, mówimy o przypadku sam powie
~koczek

Napisano: 07 lut 2014, 15:54

aga nie bądź uszczypliwa, mówimy o przypadku gdy ktoś sam powie
~koczek

Napisano: 07 lut 2014, 16:12

zrób sprostowanie decyzji i wyrównaj