przynałam Pani świadczenie z FA, wysłałam inf. o stanie zadłuzenia dłuznika, inf. o przyznaniu WIERZYCIELCE świadczeń z FA , oraz wniosek o podjęcie działań wobec dłużnika, ( org. włąsciwy dłużnika ustaliłam na podstawie adresu zam.dłużnika wskazanego na zaświadczeniou przez komornika), dziś przyszło mi pismo z org. do któergo wywłałam dokumenty, iz dłużnik alimetacyjny nie mieszka na terenie ich gminy i niee są oni org. właściwym, wkazaliw piśmie iz dłuznik mieszka pod adresem..... - całkiem inna gmina WIEM ŻE MUSZĘ WYSŁAĆ WNIOSEK O PODJĘCIE DZIAŁAŃ WOBEC DŁUŻNIKA do nowej gminyu ALE CZY WYSYŁAĆ INF. O STANIE ZADŁUŻENIA DŁUŻNIKA , INF. O PRZYNANIU ŚWIADCZEŃ Z FA JESZCZE RAZ DO NASTĘPNEJ GMINY ????? CZY DŁUŻNIKOWI JESZCZE RAZ NA NOWY ADRES WYSYŁAĆ TAKŻE w/w INF. (JAK WYSŁAM NA W/W INF. NA STARY ADRES KORESPONDENCJĘ ODEBRAŁA JEGO MATKA????
skoro korespondencja do Dł została odebrana (przez matkę) - to jest skutecznie doręczona, więc nie można ponownie jej wysyłać. Co do wysłania informacji do nowej gminy - tak.