czy kserować NK A dla policji
czy kserować NK A dla policji
Mam pytanko: czy jeśli NK zakłada ops, to przesyłacie kopię NK A do policji? próbowałam się doszukać podstawy prawnej ale nie znalazłam. Osobiście wysłałabym ale nie wiem czy w razie kontroli nie dostanę po d... Z drugiej strony w grupie roboczej mam dzielnicowego i może on zrobić sobie notatki ze spotkania i wszystko opisać; pomóżcie
Re: czy kserować NK A dla policji
na policyjny dołek; ale tam pracuje mój mąż- nie będzie źle:-)
ja tam kseruję i przekazuje dzielnicowemu - nie wiem jak mamy wspólpracowac w jednej grupie jeżeli każdy zaczyna się zastanawiac co wolno, a co nie wolno przekazać, powiedzieć, czy udostepnić. No jakis absurd kompletny.
a co z zapisem, który mówi, że oryginał do zI a kopia zostaje w instytucji, która zkłada NK?
na grupie roboczej dzielnicowy zapoznaje się z treścią NK, no chyba, że przekazujemy do prowadzonego postępowania.
na grupie roboczej dzielnicowy zapoznaje się z treścią NK, no chyba, że przekazujemy do prowadzonego postępowania.
tak jak już kiedyś pisałam w innym poście z nieznanych mi jak dotąd przyczyn jeżeli kartę wypełnia inny podmiot niż Policja a chcemy żeby policjanci wszczęli cykliczne wizyty w środowisku lub podjęli inne czynności \"trzeba\" im przesłać kartę. Dlaczego tak jest? to jeden Pan Bóg raczy wiedzieć więc dla własnego zdrowia psychicznego nie zagłębiam się w te dziwne historie. Ja im przesyłam kopię karty - A do prowadzenia dla świętego spokoju.
Oprócz czy kserować NK A dla policji - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny przeczytaj również:
prac socjalny w ZI
pilne - pomocy
zawiadomienie
przekazanie NK do innej gminy-innego ZI
szkolenie- kontakt/praca z rodziną w której dochodzi do przemocy
Jak zakończyć NK w pomoscie?
plan działań
kiedy wysyłacie zawiadomienie
pomóżcie!
plan pracy
do specjalistów od ZI:)
ZAKOŃCZENIE NIEBIESKIEJ KARTY