czy kserować NK A dla policji

Wybrane tematy:
studia praca socjalna ustawa o przeciwdziałaniu przemocy wniosek do ZK Co powinna zrobić szkoła??? Procedura niebieskiej karty - prawa i obowiązki Ankieta Asystent Rodziny
ODPOWIEDZ
~alicja

czy kserować NK A dla policji

Post autor: ~alicja »

Mam pytanko: czy jeśli NK zakłada ops, to przesyłacie kopię NK A do policji? próbowałam się doszukać podstawy prawnej ale nie znalazłam. Osobiście wysłałabym ale nie wiem czy w razie kontroli nie dostanę po d... Z drugiej strony w grupie roboczej mam dzielnicowego i może on zrobić sobie notatki ze spotkania i wszystko opisać; pomóżcie
~k

Re: czy kserować NK A dla policji

Post autor: ~k »

Ja tam im wysyłam.Najwyżej mnie zamkną.
~alicja

Post autor: ~alicja »

na policyjny dołek; ale tam pracuje mój mąż- nie będzie źle:-)
~anna

Post autor: ~anna »

ja tam kseruję i przekazuje dzielnicowemu - nie wiem jak mamy wspólpracowac w jednej grupie jeżeli każdy zaczyna się zastanawiac co wolno, a co nie wolno przekazać, powiedzieć, czy udostepnić. No jakis absurd kompletny.
~maggi

Post autor: ~maggi »

hej. ja wysyłam. pzdr.
~renata

Post autor: ~renata »

a co z zapisem, który mówi, że oryginał do zI a kopia zostaje w instytucji, która zkłada NK?
na grupie roboczej dzielnicowy zapoznaje się z treścią NK, no chyba, że przekazujemy do prowadzonego postępowania.
~Agata

Post autor: ~Agata »

tak jak już kiedyś pisałam w innym poście z nieznanych mi jak dotąd przyczyn jeżeli kartę wypełnia inny podmiot niż Policja a chcemy żeby policjanci wszczęli cykliczne wizyty w środowisku lub podjęli inne czynności \"trzeba\" im przesłać kartę. Dlaczego tak jest? to jeden Pan Bóg raczy wiedzieć więc dla własnego zdrowia psychicznego nie zagłębiam się w te dziwne historie. Ja im przesyłam kopię karty - A do prowadzenia dla świętego spokoju.
ODPOWIEDZ