to napisz i od razu potraktuj to jako papier pierwszej potrzeby, bo wrzucisz to do okienka i zarobi na tym kilkadziesiąt urzędników przekazujących sobie skargę z rąk do rąk oraz z gabineta do gabineta i takie tylko będą efekta.
~tajny, chodzi mi o pozew przeciwko państwu o odszkodowanie z art.417 & 1 KC :jeżeli szkoda została wyrządzona przez wydanie aktu normatywnego, jej naprawienia można żądać po stwierdzeniu we właściwym postępowaniu niezgodności tego aktu z Konstytucją, ratyfikowaną umową międzynarodową lub ustawą.Ponieważ brak decyzji odmownych wynikał z przepisów ,które nie przewidywały możliwości przyznania świadczenia ten artykuł jest jak najbardziej zasadny do mojego przypadku.
A z jakich to niby przepisów wynikał brak decyzji odmownych??? Bo chyba nie z ustawy o zaliczce alimentacyjnej? Ustawa nie pozwalała przyznać świadczenia a nie decyzji odmownej. Pokaz mi art. w kpa, który mówi że klientowi należy sie decyzja odmowna jeśli w ogóle nie złożył wniosku. Wróżka miała wiedzieć komu te decyzje wydawać?
a poza tym jeden z ojców biadolił na jednym forum, że jego adwokatka doradziła mu aby przypadkiem nie wyjeżdżał z tą, no Konstytucją czy jak tam, bo tylko \"rozwścieczy sąd\" i sobie zaszkodzi.
kasia jeżeli chcesz odzyskać zaległą zaliczkę alimentacyjną to proszę o kontakt na e-mail [email protected] wszystko jest do odzyskania nawet z nadwyżką.Pozdrawiam.
tak tak razem z funia i jeszce jedna pania zaczynamy batalie o pieniadze ktore to nasz kochhne panstwo \"P olska\"okradala przez 3,lat nasze dzieci nie placac zaliczki alimentacyjnej bo jestesmy w nowych zwiazkach my im pokazemy ze TU JEST POLSKA i oddadza nam to co ukradli naszym dzieciom.