Czy macie dużo odmów? Ile powinno wynosić kryterium? - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 2    [ Posty: 13 ]

Napisano: 27 lis 2023, 11:09

7/8 etatu jeszcze z PS uchwały, zarządzenia, sprawozdania, zapotrzebowania, archiwum, korespondencja, płatnik, listy wypłat. No może mnie kiedyś przeniosą gdzieś indziej.
Anna
Cerkiewne
Awatar użytkownika
Starszy referent
Od: 29 kwie 2020, 12:19
Zajmuję się: różne

Napisano: 04 gru 2023, 10:25

PS uchwały, zarządzenia, sprawozdania, zapotrzebowania, archiwum, korespondencja, płatnik, listy wypłat.
Czy to Cię nie męczy? Bo ja też mam nie same ŚR (czyli nakładający się stary i nowy okres zasiłkowy, Ukraińców, przedłużane zasiłki pielęgnacyjne - na szczęścicie już w odwrocie, teraz tylko pilnuję nowych orzeczeń, jeszcze nowe kwoty ŚP, odwołania od ŚP, nienależnie pobrane, koordynacje, itd, itp.), ale i wydawanie zaświadczeń do Czystego Powietrza, no a sprawozdania, zapotrzebowania, analizy i listy wypłat no chyba każdy ma ;). Wszystko jest terminowe, wszystko jest pilne, a ja jestem sama w ŚR i tak sobie skaczę od jednej pilnej roboty do drugiej, cały czas mając wrażenie, że powinnam akurat robić to drugie pilne. :?
Niby coraz mniej rodzin w ŚR, ale papierologii jakby więcej...
Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Zofia
Podinspektor
Od: 19 lut 2015, 12:39
Zajmuję się: ŚR

Napisano: 12 gru 2023, 9:23

Dla mnie akurat urozmaicenie jest na plus, choć czasem się miesza. W większej gminie byłoby trudno pracować ten sposób.
Anna
Cerkiewne
Awatar użytkownika
Starszy referent
Od: 29 kwie 2020, 12:19
Zajmuję się: różne

Strona 2 z 2    [ Posty: 13 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x