i ... nerwowwikb pisze: zauwazylam ze "goscie" sa jacys tacy... zazdrosni ?

i ... nerwowwikb pisze: zauwazylam ze "goscie" sa jacys tacy... zazdrosni ?
haha tylko chciałem taki mały szczegół zauważyć ze próg dochodowy do zasiłku rodzinnego to 574 zł oraz 664 ł skoro w ustawie jest zapis ze zasiłek rodzinny przysługiwał w poprzednim okresie zasiłkowym to oznacza ze zostały spełnione kryteria dochodowe tj. 574 zl i 664kb pisze:no przyslugiwal i nawet wiecej - bo przyslugiwal nawet pzred urodzeniem dzieckaGosciu pisze:nie potrafisz interpretować zapisu w ustawie tak samo jak z instytucja zapewniajacej calodobowe utrzymanie, "zasiłek rodzinny przysługuje, jeżeli przysługiwał w poprzednim okresie zasiłkowym." przysługiwał od dnia urodzenia dziecka ???????tylko wlasnie przed tym urodzeniem przyslugiwal na podstawie art. 5 ust. 3 czyli z przekroczeniem, wiec w kolejnym okresie zasilkowym nie przysluguje jesli ponownie jest przekroczony dochod...a jest
zauwazylam ze "goscie" sa jacys tacy... zazdrosni ?
niestety takDorcia82 pisze:Pani pobierała w poprzednim okresie zr na warunku,czyli w okresie 2013/2014 pozniej urodzila kolejne dziecko i brala juz bez warunku. teraz przyzniosła wniosek na ten okres zasiłkowy 2014/2015 i znowu jest przekroczenie. CZyli jak nic teraz odmowa.
upsDorcia82 pisze:Ewalu ja to pisze do Gościa żeby w końcu zrozumial Nasz tok rozumowania.
czytając takie wypowiedzi nasuwa się pytanie kto was zatrudnił ? wujek czy ciocia ... porażkaPolkol pisze:Reasumujac te nedzne wywody zr w okresie 2014/2015 przysluguje bo przyslugiwal w 2013/2014 na podstawie art 5 ust 1
Ten post proponuje przeczytać i zrozumieć albo postarać sie go zrozumiećto ja pisze:haha tylko chciałem taki mały szczegół zauważyć ze próg dochodowy do zasiłku rodzinnego to 574 zł oraz 664 ł skoro w ustawie jest zapis ze zasiłek rodzinny przysługiwał w poprzednim okresie zasiłkowym to oznacza ze zostały spełnione kryteria dochodowe tj. 574 zl i 664kb pisze:no przyslugiwal i nawet wiecej - bo przyslugiwal nawet pzred urodzeniem dzieckaGosciu pisze:nie potrafisz interpretować zapisu w ustawie tak samo jak z instytucja zapewniajacej calodobowe utrzymanie, "zasiłek rodzinny przysługuje, jeżeli przysługiwał w poprzednim okresie zasiłkowym." przysługiwał od dnia urodzenia dziecka ???????tylko wlasnie przed tym urodzeniem przyslugiwal na podstawie art. 5 ust. 3 czyli z przekroczeniem, wiec w kolejnym okresie zasilkowym nie przysluguje jesli ponownie jest przekroczony dochod...a jest
zauwazylam ze "goscie" sa jacys tacy... zazdrosni ?