czy mozna okulary
Re: czy mozna okulary
ja też refunduję okulary korekcyjne
traktuję to jako pomoc o charakterze edukacyjnym, pomimo że nie mam takiego zapisu w regulaminie
w regulaminach zazwyczaj jest katalog otwarty
za chwilę pewnie wywiąże się dyskusja na temat co jest celem edukacyjnym,a co nie jest
słusznie kiedyś ~1986 zauważył - jak ma się dzieciak uczyć jak nie widzi
ja wolę zapłacić za okulary z których dzieciak korzysta niż za 10. parę butów \"sportowych\", za tablet, który służy do grania czy też za komputer sąsiada
traktuję to jako pomoc o charakterze edukacyjnym, pomimo że nie mam takiego zapisu w regulaminie
w regulaminach zazwyczaj jest katalog otwarty
za chwilę pewnie wywiąże się dyskusja na temat co jest celem edukacyjnym,a co nie jest
słusznie kiedyś ~1986 zauważył - jak ma się dzieciak uczyć jak nie widzi
ja wolę zapłacić za okulary z których dzieciak korzysta niż za 10. parę butów \"sportowych\", za tablet, który służy do grania czy też za komputer sąsiada
czytałam jakieś interpretacje, że okularów nie można refundować. Bo to jest pomoc zdrowotna a nie edukacyjna, a na to są inne środki- nie stypendium. I wiem, że jak uczeń nie widzi to przeszkadza mu to w nauce, ale ubrań też nie możemy refundować, a wiadomo, że w czymś do szkoły iść musi.
U nas rozliczamy szkła, bez oprawek. Ewentualnie jeśli rodzina faktycznie ma to również oprawki, ale w rozsądnej cenie.
Oprócz czy mozna okulary - Stypendia przeczytaj również:
stypendia w programie sygnity
stypendium nienleżnie pobrane
czy stosujemy art. 106 ust. 3a ustawy o pomocy społecznej - zmiana dochodu nieprzekraczająca 10% kryterium do stypendium ?
program
czy rozliczam się w skarbowym??
zmiana nazwiska
zapytankooo
zapytankooo
oświadczenia
jednorazowe dofinansowanie z urzędu pracy na rozpoczęcie działalności gospodarczej
wypłata faktur
dec.zmieniająca
zasiłek szkolny
odsetki
co jeśli rodzine nie ponoszą kosztów utrzymania ucznia?
zmiana miejsca zamieszkania