czy przeliczacie dochody?

Wybrane tematy:
przeliczenie dochodów Skład rodziny od kiedy wliczać członka rodziny pismo z kuratorium o wkładach własnych Stypendia szkolne, zmiana kryterium dochodowego Wzór decyzji Wypłata zasiłku szkolnego
~Renata

Re: czy przeliczacie dochody?

Post autor: ~Renata »

Ja też mam 500 uczniów i każdy wnioskodawca wypełnia to potwierdzenie przekazania faktur, też wykreślam niektóre pozycje na fakturze i wtedy wpisuje się na potwierdzeniu tą kwotę, która została przyjęta. Da się to zrobić ludzie nauczą się
~xyz

Post autor: ~xyz »

ja robię tak samo na potwierdzeniu wpisuję tę kwotę która jest z faktury zatwierdzona- taka samo z biletami minus te 50 zł, a na dole mam jeszcze na której pozycji zakończono i kwote która została przyznana bo ze spisanych i przekazanych faktur wynik np kwota 300zł a przyznane ma 150 i też tylko tyle dostaje
~...

Post autor: ~... »

a ja mam pieczątkę, którą przybijam na każdej fakturze i tam piszę jaka kwota została przyznana na jakie dziecko i dodatkowo do jakiej decyzji....
~ewa

Post autor: ~ewa »

ja też tak robię
~xyz

ja też stempluję i opisuję każdą fakturę z obu stron
chodzi o to,że petent powinien wg NIK dostać jakieś poświadczenie złożenia faktur
~xyz

to może wspólnymi siłami coś stworzymy ;-)
~krysia

Post autor: ~krysia »

coraz więcej papierków
~s

Post autor: ~s »

Pytanie do Renaty ale chyba nie do końca rozumiem osoba zostawia faktury z wykazem opracowanym przez nas i co dostaje od nas kopię tego wykazu? Mi do tej pory potwierdzali na wykazie na jaką kwotę zostawiają faktury i rachunki ale nie wpisywałam nr faktury (rachunku).
~1986

Post autor: ~1986 »

ja jak s robie. mniej papierologi strona podpisuje sie na ile rachunki zostawia i wiec nie ma mowy by nie byla swiadomoa na ile zł zostawiła rachunki.
~nowa

Post autor: ~nowa »

Witam mam pytanie, jezeli klient zgłosił że odbywa staż i otrzymał wynagrodzenie z tego tytułu przeliczacie dochód na nowo oraz jeżeli ktoś zakupił dres dla dziecka to czy mozna uznać ten zakup
ODPOWIEDZ