czy przysłane zaproszenie jest tylko do helpdescu?
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
czy przysłane zaproszenie jest tylko do helpdescu?
jestem administratorem gminnym, mam dostęp do modułu administratora, do e-learningu, dostałam tez zaproszenie na maila. Ale pod tym zaproszeniem otwiera się tylko logowanie do help-descu. Czy tak ma być? A gdzie jest ten moduł do obsługi karty (MOK)? Czy ktoś wie czy będzie on dostępny dopiero od 4 stycznia czy to ja mam coś naknocone?
Re: czy przysłane zaproszenie jest tylko do helpdescu?
u mnie to samo, więc może rzeczywiście będzie dostępne od 4 stycznia
ups, nie wiem co macie a czego nie macie ale szkolenie lerningowe MOK trzeba przejść do konca grudnia ,
ups! dziś przeszłam szkolenie do końca i po zalogowaniu się do sytemu mam dostęp do panelu administracyjnego
a mogę zapytać ile jest tych szkoleń w sumie? w trakcie e- lerningu pokazywały się lekcje z nr np 26 ale wydaje mi się że było ich mniej ... czy tylko mi się tqak wydaje ....
mkaz pisze:jestem administratorem gminnym, mam dostęp do modułu administratora, do e-learningu, dostałam tez zaproszenie na maila. Ale pod tym zaproszeniem otwiera się tylko logowanie do help-descu. Czy tak ma być? A gdzie jest ten moduł do obsługi karty (MOK)? Czy ktoś wie czy będzie on dostępny dopiero od 4 stycznia czy to ja mam coś naknocone?
u mnie tak samo.
Oprócz czy przysłane zaproszenie jest tylko do helpdescu? - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
zgubienie kart
ePUAP
Mail, zaproszenie
dwa przedłużenia na jednym wniosku
otrzymana przesyłka - co robić?
wygenerować raporty
pytanie
złożony dziaij wniosek
Raporty.
Uzupełnienie rodziny
czy będzie jeszcze jakieś zaproszenie do systemu?
czy ktoś używa nowej drukarki do KDR przy świadczeniach rodz
lista KDR
Skanowanie dokumentów
nieszczęsne logowanie
Proszę pomocy!!!