Czy przyznać dodatek mieszkaniowy?
-
- Praktykant
- Zajmuję się: FA,ŚW,ZR,DM,DE
- Kontakt:
Czy przyznać dodatek mieszkaniowy?
Pani ma przyznany dodatek mieszkaniowy do kwietnia, złożyła nowy wniosek w marcu. Czy odmówić dodatku mieszkaniowego na całość i Pani w kwietniu ma złożyć nowy wniosek? Czy odmówić dodatku tylko za kwiecień a przyznać od maja na 5 m-cy ?
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: Dodatki mieszkaniowe i energetyczne, dodatek osłonowy, węglowy itp.
- Kontakt:
Re: Czy przyznać dodatek mieszkaniowy?
za wcześnie złożony wniosek o miesiąc, wobec tego odmowa ze względu na trwającą decyzję , a następnie pani składa w kwietniu i ma przyznany od maja
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: Dodatki mieszkaniowe/dodatki energetyczne/ archiwum zakładowe/ sekretariat/ prace społeczno - użyteczne
- Kontakt:
ewentualnie, poproś Panią o złożenie podania o wycofanie wniosku i niech przyjdzie z nowym wnioskiem w kwietniuN@taszka pisze: 22 kwie 2022, 12:47 Pani ma przyznany dodatek mieszkaniowy do kwietnia, złożyła nowy wniosek w marcu. Czy odmówić dodatku mieszkaniowego na całość i Pani w kwietniu ma złożyć nowy wniosek? Czy odmówić dodatku tylko za kwiecień a przyznać od maja na 5 m-cy ?
-
- Praktykant
- Zajmuję się: FA,ŚW,ZR,DM,DE
- Kontakt:
Ja też tak myślałam, sam program daje mi odmowę jednak wyczytałam na Woltersie że powinno się odmówić za kwiecień i przyznać od maja i teraz nie wiem co robić
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: Dodatki mieszkaniowe i energetyczne, dodatek osłonowy, węglowy itp.
- Kontakt:
za późno jest na wycofanie złożony był w marcu a mamy końcówkę kwietnia wniosek przechodzi przez rejestr , więc tylko odmowa tzn zrobisz jak uważasz ...
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: DM, DE, ST, Dodatki grzewcze...
- Kontakt:
Ja bym odmówił na kwiecień i przyznał od maja do września.
Oprócz Czy przyznać dodatek mieszkaniowy? - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
Cena kWh w Radix
trudna sprawa
wydatki na powierzchnię normatywną
cena 1KWh na dzień wydania decyzji wg sygnity?
wydatki za lokal
Dodatek osłonowy
Dochód i świadczenie uupełniające
Obecna cena kwh
odmowa
Zawieszona sprawa o rozwód przez trwającą inną sprawę karną
oddzielne gospodarstwo domowe...co zrobić?
przekroczona powierzchnia normatywna
Wycofanie wniosku o DM
Brak zarządcy w budynku
Nienależny dodatek, procedura, odsetki
opłata za używanie lokalu-odszkodowamie