Czy Rosjanie wiedzą
Czy Rosjanie wiedzą
Czy Rosjanie aby na pewno wiedzą, że mają z POlską wzorowe relacje? Czy oni wiedzą co mówi o tym nasz MAK? Bo coś mi się tu nie zgadza:
https://wiadomosci.onet.pl/swiat/rosja-b ... omosc.html
https://wiadomosci.onet.pl/swiat/rosja-b ... omosc.html
Re: Czy Rosjanie wiedzą
Wiedzą, wiedzą i mają to w du... bo od dobrych relacji dla nich ważniejszy jest ich interes narodowy.
Tak swoją drogą, to ja bym Ruskim przefaksował list od naszego ministra w sprawie zimy. Dorzuciłbym jeszcze program rządowy dożywianie. Bo jak ci kierowcy pozamarzają to będzię afera. Lepiej spradźcie, czy ci kierowcy nie są z waszego terenu.
Tak swoją drogą, to ja bym Ruskim przefaksował list od naszego ministra w sprawie zimy. Dorzuciłbym jeszcze program rządowy dożywianie. Bo jak ci kierowcy pozamarzają to będzię afera. Lepiej spradźcie, czy ci kierowcy nie są z waszego terenu.
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
~Tania bardzo mądrze to ujęłaś, dziwie się, ze POlski rząd nie reaguje wszak POlakom dzieje się krzywda i droga dyplomatyczną wypadałoby przynajmniej spytać co jest tego przyczyną, a nie chować głowę w piasem i czekać znowu na reakcje lub inicjatywę obywatelską.
Po co nam rząd, ktoremu ciągle trzeba przypominać o jego obowiązkach
Po co nam rząd, ktoremu ciągle trzeba przypominać o jego obowiązkach
Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
~sasza ja znam swoje miejsce i Twoja ironia wcale nie jest tu na miejscu. Może Ty uważasz, że jest ok jak Polak z Unii Europejskiej
cierpi glod i chłód - ja uważam, ze standardy europejskie sa przeciwne takiemu traktowaniu czlowieka i ingerencja rządu jest tu jak najbardziej na miejscu
cierpi glod i chłód - ja uważam, ze standardy europejskie sa przeciwne takiemu traktowaniu czlowieka i ingerencja rządu jest tu jak najbardziej na miejscu
Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Oprócz Czy Rosjanie wiedzą - HYdE PaRK przeczytaj również:
Cała DZIBAR
...
a gdzie jest porządek za platformy. Ktoś wie?
za rządów platformy? Niemożliwe? Przy tych rządach wszystko jest możliwe.
to jest teraz \"najważniejsze\" dla kraju
potrzebuję pomocy finansowej lub żywnosci
DOŚĆ!
Będą dodatki drożyźniane?
Ile płacą za polityczne teksty na forum?
już nikt nie rozmawia z dzibar i łukaszem...
ZUB
błagam o pomoc
POMOC
pomóżciedzibar - z nią dzieje się coś złego
Dzibar
proszę o pomoc