czy sygnity dobrze nalicza odsetki
-
- Referent
- Zajmuję się: sr
- Kontakt:
czy sygnity dobrze nalicza odsetki
zwrot zasiłku rodzinnego na dwoje dzieci za okres od maja 2017 do lipca 2017 łacznie 744,00 kobieta zawnioskowała żeby jej to rozłozyc na raty wiec rozłozyłam na 4 raty po 186 zł od listopada do lutego. I teraz tak: po 186 zł przez cztery miesiace ładnie mi podzieliło nalezność główną ale odsetki mi odcina w listopadzie w kwocie 20 zł i z tego co widzę to w kolejnych trzech miesiacach też chyba ze źle to odczytuje albo cos źle wprowadziłam, nie robiłam wczesniej np i zwrotów w programie i zastanawiam sie czy te odsetki beda tak wysokie. Podpowiedzcie cos.
-
- Referent
- Zajmuję się: sr
- Kontakt:
Re: czy sygnity dobrze nalicza odsetki
bardzo proszę wyliczcie mi dla przykładu jedne odsetki bo nie wiem juz czy program źle liczy czy w tym gofinie źle liczy
W listopadzie naliczyłam w sygnity na 16.11.2017 zwrot za maj 124 i 62 zł i wyszły mi odsetki 20,00 zł z gofina wychodzi mi 4,00 zł i 2,00 zł liczb 5,99 jak liczę jako sume dwóch kwot.
W listopadzie naliczyłam w sygnity na 16.11.2017 zwrot za maj 124 i 62 zł i wyszły mi odsetki 20,00 zł z gofina wychodzi mi 4,00 zł i 2,00 zł liczb 5,99 jak liczę jako sume dwóch kwot.
Oprócz czy sygnity dobrze nalicza odsetki - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
zatrudnienie w Centrum Integracji Społecznej
udzielony urlop wychowawczy, a stosunek pracy
koordynacja, powrót z zagranicy
jakie świadzcenia i kto w składzie rodziny
utara dochodu a przyznanie świadczenia rodzinnego
SZO zgon wnioskodawcy - załatwienie sprawy
Świadczenie rodzicielskie- były mąż za granicą
► Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego
szo wnuczka na babcie miejsce zamieszkania inne
decyzja rops w związku z orzeczeniem Trybunału Sprawiedliwoś
fundusz socjalny jako dochód uzyskany
Córka powraca do składu rodziny
zwrot zasiłku pielegnacyjnego
czy uchylenie rodzicielskiego od listopada za granicą
Ile zarabiacie i jakie macie stanowiska?
wniosek o św. rodziciel. złożony 15.11.2017 kiedy wypłata