zrobiłam zmiane sytuacji zyciowej było znaczne przekroczenie kryterium w decyzji wyskoczyły mi wyliczenia w formie tabeli i kwota do wypłaty 0,00 tak jak zawsze. i w takich sytuacjach NIGDY nie tworzyło mi planu wypłat. a teraz utworzyło i to na dodatek kwota z kosmosu 200, 48 zł zasiłku rodzinnego na 3 i 4 letnie dziecko- masakra- co ja mam z tym zrobić????ewalu pisze:sprawdź co w systemie zrobiłaś ... bo jak uchyliłaś to nie powinno nic pójść
mam przechlapanejulk@@@ pisze:zrobiłam zmiane sytuacji zyciowej było znaczne przekroczenie kryterium w decyzji wyskoczyły mi wyliczenia w formie tabeli i kwota do wypłaty 0,00 tak jak zawsze. i w takich sytuacjach NIGDY nie tworzyło mi planu wypłat. a teraz utworzyło i to na dodatek kwota z kosmosu 200, 48 zł zasiłku rodzinnego na 3 i 4 letnie dziecko- masakra- co ja mam z tym zrobić????ewalu pisze:sprawdź co w systemie zrobiłaś ... bo jak uchyliłaś to nie powinno nic pójść
ewalu pisze:nie wiem .... zakończ decyzję w systemie ...jak oddała to chyba nie ma sprawy .. ale była na liście wypłat .. daj księgowej decyzję uchylającą niech opisze listę
ale co zrobić z tymi pieniędzmi? normalnie wydac na zasiłki w przyszłym miesiącu? bo przecież to nie jest nienależne pobranie.ewalu pisze:nie wiem .... zakończ decyzję w systemie ...jak oddała to chyba nie ma sprawy .. ale była na liście wypłat .. daj księgowej decyzję uchylającą niech opisze listę
ewalu pisze:no tak .. do BP oddajemy tylko zwrot za lata ubiegłe
o to dobrze....moja księgowa nie lubi jak coś figuruje jako zwroty to dobrze ze bedzie na czyst. ale zastanawiam sie dlaczego cos takiego sie stało.fakt mamy ostatnie powazne problemy ze sprzętem ciągle coś sie zawiesza, automatycznie wyrzuca z programu moze cos sie przyblokowało.ewalu pisze:no tak .. do BP oddajemy tylko zwrot za lata ubiegłe