Czy zastępcą kierownika ŚDS może być główna księgowa.
Czy zastępcą kierownika ŚDS może być główna księgowa.
Mam pytanie czy zastępcą kierownika ŚDS może być główna księgowa, ktora ma tylko ukończone studium ekonomiczne.
Irytuje mnie fakt, że jest:
- pracownik socjalny mający specjalizację I stopnia w zawodzie pracownik socjalny i w swietle prawa jak najbardziej może być zastępcą kierownika.
To właśnie pracownicy socjalni moim zdaniem lepiej znają charakter pracy w tego typu placówce. Ksiegowa powinna zajmować się finansami.
Bardzo proszę o szczere odpowiedzi.
Pozdrawiam wszystkich pracowników ŚDS.
Re: Czy zastępcą kierownika ŚDS może być główna księgowa.
Jestem bardzo zaskoczony , że jest taki etat \"zastępcy kierownika\". W moim ŚDS jest tylko osoba/pedagog/ , która zastępuje kierownika w razie jego nieobecności i ma to tylko wpisane w obowiązki .Nie wiąże się to z żadnymi przywilejami , a wręcz jest to dla tej osoby jedynie bardzo przykrym obowiązkiem. Zgadzam się jednak z tezą , że na pewno nie powinna to być księgowa !!!!! Chyba , że w tym wszystkim chodzi głównie o pieniądze ?
Oprócz Czy zastępcą kierownika ŚDS może być główna księgowa. - Ośrodki Wsparcia przeczytaj również:
Odpłatność za ŚDS
dodatek 250zł
teściowa zamyka bramę na kłódkę przed nami czy ma do tego prawo Pomóżcie!!!!
Kradzieże w Srodowiskowym Domu Samopomocy
Przejęcie ŚDS
Dyskryminacja chorych
POMOCY!!!
Samobojca
prosze o wsparcie!!!
ŻYCZENIA Z OKAZJI 8 MARCA
co zrobic?
prosba-specjalizacja
pomocy
Czy wyżywienie w Dziennym Domu można finansować z programu Pomoc państw w zakresie dożywiania?
Placówka wsparcia dziennego
ZAROBKI W ŚRODOWISKOWYM DOMU SAMOPOMOCY