Napisano: 05 paź 2012, 0:48
Podać wam chustki do wytarcia sobie piany z ust?
bardzo mnie ostatnio bawicie swoimi komentarzami i smucicie zarazem. Tyle zabawnych rzeczy piszecie i bezpłodnych zarazem.
Adasiowi nagle zrozumiał, że to banki robią ludzi w konia. no patrzcie państwo, banki winne? A kto im pozwolił na hasanie po naszych kieszeniach?
Kryzys. Adaś, jaki kryzys? Gdzie? Kto ci to powiedział? Jaki kryzys? weź się gościu nie ośmieszaj, bo narzekasz na mohery, że mówią o kryzysie, a sam powielasz ich błędy. Co ty rozdwojenie jaźni masz?
oko, Jarosław na pewno nie od ciebie weźmie. Co miałeś to ci gość o rudym charakterze dawno zabrał. Nagle żeś się zatroszczył o Jarosława drobny cwaniaczku.
Cieszę się, że jednak ktoś pokłada wielkie nadzieje w liście otwartym. To bardzo chlubna postawa czekać, aż ktoś zrobi coś za mnie. Typowe dla próżniaków, czy leni (jak kto woli).
I nie manipuluj. Prawdą jest, że pisałem projekty. I prawdą jest, że już dawno ich nie piszę, ale oczywiście tobie napisanie tego nie pasuje. Lepiej pokazać coś cokolwiek zmianpulowane dla własnej, choć tylko iluzorycznej, korzyści.
Oj cwaniaczki, cwaniaczki. Gdy zabrakło argumentów wylała się piana na twarz.