Czym jest dla mnie praca w placówce - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 2 z 4    [ Posty: 37 ]

Napisano: 06 sty 2014, 23:11

powiało mi tu fałszem...dobranoc
~ktoś

Napisano: 06 sty 2014, 23:47

Powiem Ci jak sobie radzi urzędnik. Nawet urlopu nie wypisuje tylko wychodzi. W ostateczności bierze urlop na godziny tzn jak wyjdzie 4 razy na 2 godziny to mu spada dzień urlopu. Poza tym urzędnik nie pracuje w soboty, niedziele, wigilie, sylwestry i święta a to tych dni głównie dotyczą zamiany. Sama zmieniłaś się 2 razy przez kilkanaście lat? Niezłe! Chyba domu nie masz i rodziny.
~kapek

Napisano: 07 sty 2014, 7:57

Marianno współczuję Twoim współpracownikom. Urzędnika za przykład podajesz osobom pracującym w święta, nocki i weekendy? To jakiś żart? Wstydź się takiego podejścia!
~Anna

Napisano: 07 sty 2014, 12:07

popieram Annę
~jula

Napisano: 07 sty 2014, 21:09

Czego się mam wstydzić? że ktoś za mnie nie musi nagle zmieniać swoich planów życiowych?

Czego im Anno współczujesz? że podają jak chcą pracować i im to uwzględniam? że wybierają sobie dzień świąteczny który chcą pracować? czy tego że szanuje ich plany i staram się żeby inni współpracownicy tez szanowali nawzajem swój czas?

Mam dom, rodzinę, dzieci i skończyłam w między czasie dwie podyplomówki, zajmowałam się wolontariatem i zdobyłam nowy zawód. Pracuję na normalnych dyżurach wychowawczych i pełnię obowiązki koordynatora.

\"Kto chce, ten znajdzie sposób – Kto nie chce, znajdzie powód\"
~Marianna

Napisano: 07 sty 2014, 21:11

\"Urzędnika za przykład podajesz osobom pracującym w święta, nocki i weekendy?\"

Anno
czy wg Ciebie straż graniczna, policja, szpitale, straż pożarna to urzędnicy?
~Marianna

Napisano: 08 sty 2014, 10:59

Aha, więc w straży, szpitalach i w policji nie ma zamian koleżeńskich?
~kapek

Napisano: 08 sty 2014, 11:38

sa ale nie wszedzie bo tez nie wszedzie sie to praktykuje.ale to jak chodza pielegniarki w szpitalach nagminnie na swieta na l4 to juz tradycja!!!
~xxx

Napisano: 08 sty 2014, 11:55

w policji zamian nie ma
pracuje cała kompania, czyli 40-50 osób i nie da się zamienić
~probono

Napisano: 08 sty 2014, 11:55

w policji zamian nie ma
pracuje cała kompania, czyli 40-50 osób i nie da się zamienić
~probono

Strona 2 z 4    [ Posty: 37 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem