Czyste powietrze-dochód uzyskany
-
- Praktykant
- Zajmuję się: ŚR/FA/SW/CP/DO
- Kontakt:
Czyste powietrze-dochód uzyskany
Dostajemy coraz więcej pism z Wojewódzkiego Funduszu Ochrony środowiska o weryfikację wydanego zaświadczenia o dochodzie za 2022 r. w ramach czystego powietrza. W powyższym piśmie zostaje przywołany art. 3 pkt 24 ustawy o świadczeniach rodzinnych, który mówi o dochodzie uzyskanym. W związku z czym mam wątpliwości czy coś się zmieniło w kwestii wyliczania dochodu, czy uwzględnia się dochód uzyskany tak jak w rodzinnym?
- Szarak
- VIP
- Zajmuję się: Multitasking
- Kontakt:
Re: Czyste powietrze-dochód uzyskany
To ładnie im trzeba odpisać że brak jest podstawy prawnej do stosowania tego przepisu.
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Czyste powietrze-dochód uzyskany
a możesz mi takiego pismo przesłać na maila? [email protected]ppracownikk pisze: 15 lip 2024, 12:41 Dostajemy coraz więcej pism z Wojewódzkiego Funduszu Ochrony środowiska o weryfikację wydanego zaświadczenia o dochodzie za 2022 r. w ramach czystego powietrza. W powyższym piśmie zostaje przywołany art. 3 pkt 24 ustawy o świadczeniach rodzinnych, który mówi o dochodzie uzyskanym. W związku z czym mam wątpliwości czy coś się zmieniło w kwestii wyliczania dochodu, czy uwzględnia się dochód uzyskany tak jak w rodzinnym?
Oprócz Czyste powietrze-dochód uzyskany - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
Świadczenie pielęgnacyjne a ARiMR.
KOORDYNACJA
Zasiłek pielęgnacyjny - orzeczenie z ZUS
Składki KRUS od świadczenia pielęgnacyjnego
Sygnity zaczytywanie składek ZUS
wydanie zaświadczenia
czy wstrzymujemy wypłatę
alimenty na rzecz innych osób
świadczenie pielegnacyjne dla UKR
Ukraina nauczanie zdalne
ZIEMIA
Odsetki