Czyste powietrze-dochód uzyskany

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
ppracownikk
Praktykant
Zajmuję się: ŚR/FA/SW/CP/DO
Kontakt:

Czyste powietrze-dochód uzyskany

Post autor: ppracownikk »

Dostajemy coraz więcej pism z Wojewódzkiego Funduszu Ochrony środowiska o weryfikację wydanego zaświadczenia o dochodzie za 2022 r. w ramach czystego powietrza. W powyższym piśmie zostaje przywołany art. 3 pkt 24 ustawy o świadczeniach rodzinnych, który mówi o dochodzie uzyskanym. W związku z czym mam wątpliwości czy coś się zmieniło w kwestii wyliczania dochodu, czy uwzględnia się dochód uzyskany tak jak w rodzinnym?
Awatar użytkownika
Szarak
VIP
Zajmuję się: Multitasking
Kontakt:

Re: Czyste powietrze-dochód uzyskany

Post autor: Szarak »

To ładnie im trzeba odpisać że brak jest podstawy prawnej do stosowania tego przepisu.
anetag
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: Czyste powietrze-dochód uzyskany

Post autor: anetag »

ppracownikk pisze: 15 lip 2024, 12:41 Dostajemy coraz więcej pism z Wojewódzkiego Funduszu Ochrony środowiska o weryfikację wydanego zaświadczenia o dochodzie za 2022 r. w ramach czystego powietrza. W powyższym piśmie zostaje przywołany art. 3 pkt 24 ustawy o świadczeniach rodzinnych, który mówi o dochodzie uzyskanym. W związku z czym mam wątpliwości czy coś się zmieniło w kwestii wyliczania dochodu, czy uwzględnia się dochód uzyskany tak jak w rodzinnym?
a możesz mi takiego pismo przesłać na maila? [email protected]
ODPOWIEDZ