dalej o aplikacji wsparcie rodziny - do Tomek
dalej o aplikacji wsparcie rodziny - do Tomek
mam kod aktywacyjny... czy muszę coś dodatkowo instalowac??
Re: dalej o aplikacji wsparcie rodziny - do Tomek
no 1-6.1 wprowadza liczenie sprawozdania, więc ja ją będziesz mieć to już nic nowszego instalować nie trzeba
gdzie kod wprowadzić to wiesz? (główne okno, menu Dane, Kody aktywacyjne). jak już wprowadisz, to jeszcze trzeba nadać Użytkownikom, tym którzy mają mieć dostęp, ten dostęp do wsparcia rodziny
i potem już można przypisywać rodziny i wprowadzać dane
gdzie kod wprowadzić to wiesz? (główne okno, menu Dane, Kody aktywacyjne). jak już wprowadisz, to jeszcze trzeba nadać Użytkownikom, tym którzy mają mieć dostęp, ten dostęp do wsparcia rodziny
i potem już można przypisywać rodziny i wprowadzać dane
tak... kod juz wprowadziła... dostęp uzytkownikom nadany... ale jakoś \"głębiej\" nie szperałam i nie widze póki co żadnych nowych funkcji 

a masz już zakładkę \"wsparcie rodziny\" ? tam są nowe funkcje
no to znaczy że sobie nie ustawiłaś uprawnienia dostępu do wsparcia. Musisz wejść na siebie na okno użytkownika/pracownika i na zakładce wykonywane zadania zaznaczyć wsparcie rodziny. Potem zalogować się ponownie, Pomost poprosi o wybór \"pomoc społeczna\" czy \"wsparcie rodziny\".
Oprócz dalej o aplikacji wsparcie rodziny - do Tomek - Oprogramowanie przeczytaj również:
w sprawie poprawek w signity
POMOST A TYLDA
Poprawki-sygnity
WZÓR DEC WERSJA PODSTAWOWA ?
błędnie przesłany zbiór POMOCY:)
Tomek pomocy
do Tomek plisss ;)
odpłatność za pobyt dzieci
asystent rodziny
błędne wysłane sprawozdania
Helios
jak wysłać zbiory centralne sac. Proszę o pomoc