darmowe plansze f.h.Cosinus Zabrze - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 2    [ Posty: 14 ]
Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW

Napisano: 12 mar 2013, 15:33

czy ktoś z was korzysta z darmowych plansz dot. np. przemocy, alkoholu itd. firmy f.h.Cosinus Zabrze w zamian za późniejsze referencje?
~elka

Napisano: 11 gru 2013, 15:43

Nie wiem, czy moderator tego nie skasuje, ale...
Firma cosinus, to typowi naciągacze.Mydlą oczy dyrektorom szkół, proponujac \"okazje\". Niestety prawda jest taka, że oferują taniochę, którą można kupić wszędzie (proponuję sprawdzić) i na każdej przesyłce zarabiają krocie. ?właśnie sprawdziłam zaproponowane szkole encyklopedie.Wartośc proponowanej przesyłki to ok. 960 zł brutto, podczas gdy wartość książek to wg internetowej księgarni ok 150 zł (!).system jest prosty: wyciągają od sponsorów na podstawie podpisanych przez dyrektorów oświadczeń , kasę a potem przesyłaja za jakieś marne grosze \"darowiznę\".Rzeczywiście, bardzo szlachetna pomoc szkołom.

Żałosne!
~Małgorzata

Napisano: 08 lut 2014, 17:49

odnośnie komentarzu dodanego przez panią Małgorzatę!!!! Po co podpisuję pani to oświadczenie. Takie akcję są nie od dziś i na pewno musiała się pani z nimi spotkać. Poza tym co ci zależy skoro książki są za darmo!!! Fundusze szkół i ośrodków są tak minimalne że nie stać nas na zakupywanie takich pomocy. A w porównaniu do plansz te książki są o wiele lepsze. U mnie w placówce dzieci bardzo chętnie je używają. Co prawda koszt jest troszkę wysoki, ale skoro nie muszę wykładać pieniędzy z budżetu ośrodka, bardzo chętnie przyjmuję takie pomoce.
~Krystyna

Napisano: 10 lut 2014, 14:11

ja korzystam raz z tych plansz i nie powiem bo są bardzo fajne, dostaliśmy kilka sztuk dot. m.in. przemocy, alkoholu itp. tylko później został lekki nie smak gdyż firmy z terenu naszej gminy wydzwaniały do nas, że my chcemy od nich jakieś pieniądze itp. Dużo chyba w tym racji, że od sponsorów otrzymują oni niezłe pieniądze a my mamy tylko kilka plansz:-/
~Asia

Napisano: 10 lut 2014, 14:24

U nas było tez jak u Asi
~kasia

Napisano: 10 lut 2014, 14:49

u nas też tak było jak u Asi, firmy z terenu wydzwaniały, że ops chce darowiznę
~X

Napisano: 10 lut 2014, 14:57

U nas tez tak było osoby z firm dzwoniły do nas jakie my pieniądze chcemy\'\'na książki dla dzieci\'\' pozostał nie smak
~ola

Napisano: 20 lut 2014, 16:39

znam lepszą firmę również z Zabrza która działa na tej samej zasadzie, z tym że są tańsi i nie naciągają tak bardzo tych ludzi. Cosinus zaproponował mi kilka książek za 900 zł a za ta samą cenę otrzymałam więcej i podejrzewam ze o wiele lepsze :) jak ktoś chce numer służe pomocą :))
~aga

Napisano: 24 lut 2014, 16:31

Proszę o numer telefonu bo jestem zainteresowana książkami do SP.
~Miśka

Napisano: 12 mar 2014, 13:39

Witam. Proszę o podanie e-mail to wyślę Pani numer do tej nowej firmy :)
~aga

Strona 1 z 2    [ Posty: 14 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
cron Usuń ciasteczka witryny

x

x