Data ważności karty - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 21 sty 2016, 10:07

Pomocy!
Wprowadziłam wnioski robocze i nie wyświetla mi się żadna data w PLANOWANY TERMIN UKOŃCZENIA NAUKI( jedynie w przypadku osób, którym sama wprowadzałam termin to się wyświetla). W poprzednim programie automatycznie po wprowadzeniu peselu i daty urodzenia ten termin się pojawiał, więc w sumie nie wiem czy mam zostawić puste miejsce czy wpisywać do wszystkich osób ręcznie? :(
mamaamaa

Napisano: 21 sty 2016, 12:06

Dla dzieci pełnoletnich kontunuujących naukę datę trzeba wpisać samemu- można to zrobić na etapie rejestracji wniosku lub lepiej dopiero przy uzupełnianiu wniosku o obywatelstwo i podrodzaj. Dla dzieci przed 18 rokiem jest w linijce termin ważności karty po prawej stronie przycisk do generowania automatycznego daty 1 dzień przed ukończeniem 18- zgodnie z ustawą.

Pozdrawiam
PoskoM

Napisano: 29 sty 2016, 10:53

a w tym przypadku do kiedy byście dali termin ważności ???? mam zaświadczenie z Uniwersytetu Warmińsko Mazurskiego że planowany termin ukończenia studiów to 20.08.2018r Czyli do tej daty przyznajemy ???? Jestem nowa więc proszę o pomoc
kassiaSSS

Napisano: 29 sty 2016, 11:12

Nikt się nie wypowie???
kassiaSSS

Napisano: 29 sty 2016, 15:27

Proszę podpowiedzcie do kiedy dać ważność karty :?:
kassiaSSS

Napisano: 29 sty 2016, 16:02

Dziękuje za pomoc ....
kassiaSSS

Napisano: 01 lut 2016, 9:03

Sprawdź pierwsze czy nie przekracza 25 roku życia. Trochę dziwna ta data raczej nikomu rok akademicki nie konczy się 20 sierpnia. sprawdź ich regulamin organizacji roku akademickiego. Jak bedzie że rok akademicki kończy się 30 wrzesnia danego roku w którym planowane jest ukończenie nauki to weź oświadczenie od osoby, a jesli nie to przyznaj tak jak masz na zaświadczeniu
Kasia12

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x