dec. uchylona na sw. pel od stycznia ale za syczen i luty babka dostala kase co teraz zrobic ??? - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 21 mar 2012, 19:04

Witam mam pytanie co zrobic babka ma uchylona decyzje na sw. pielegnacyjne od stycznia 2012 ale dostala kase za styczen i luty ??? jesli bym zrobila wszczecie ponizje decyjze o nienaeznie pobranych to gdyby po tym babka napisala ze chce wplacic kase jak najszybciej tzn. sie szybciej niz nastepna wyplata z zasilku rodzinnego z ktorego mozna by bylo czesc potracic to moge jesli deycja sie uprawomoci to moze mi wplacic kase sama ???? pomozcie bo nie mam pojecia jak z tego wybrnac :(
czy moze sama wplacic kase jesli ma rodzinne i inne dodatki ale chce to zrobic zaraz po uprwaomocnienu decyzji - nie chce potracania z bierzacych czy moge jej tak zrobic ???
~Kala

Napisano: 21 mar 2012, 19:30

pomóżcie prosze :)
~Kala

Napisano: 22 mar 2012, 9:08

prosze o pomoc
~Kala

Napisano: 22 mar 2012, 11:10

pomocy
~Kala

Napisano: 22 mar 2012, 12:30

wpłacić może zawsze, nawet zanim ty zrobisz decyzję
jak ci wpłaci przed decyzją to w decyzji o NP najpierw orzekasz o nienależnie pobranych a potem stwierdzasz, że w związku z faktem że strona w dniu uregulowała zadłużenie, do zapłaty zostało 0,00. i masz koniec sprawy
jak zrobisz o NP: i napiszesz w nich, że zostaną one potrącone z bieżących świadczeń, a później Pani sama wpłaca, zanim ty dokonasz potrącenia, to też już masz koniec sprawy
~migotka

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x