Mnóstwo gmin o tym nie wie, bo przecież województwo samo nie poinformuje gmin, że rozdaje kasę A przeczytajcie sobie art. 7 ust. 2,3 i 4 ustawy o świadczeniach zdrowotnych.
Proszę dokładnie powiedzieć..w jaki sposób, na jakiej podstawie i kto powinien wystąpić o te środki do wojewody? Podjęłam temat w pracy i usłyszałam od przełożonego, że nasz wojewoda wyraźnie określił, że zwrot nie obowiązuje wynagrodzeń dla pracownika. Więc jak to jest ?
Proszę dokładnie powiedzieć..w jaki sposób, na jakiej podstawie i kto powinien wystąpić o te środki do wojewody? Podjęłam temat w pracy i usłyszałam od przełożonego, że nasz wojewoda wyraźnie określił, że zwrot nie obowiązuje wynagrodzeń dla pracownika.
u nas wg jakiegoś algorytmu kwota jest do podziału na każdego pracownika ops uczestniczącego w postępowaniu. dla pracownika socjalnego jest to kwota ok. 50 pln netto za wywiad.
Witam. Na co się powołać w rozmowie z przełożonym? A może upominać się o pieniążki w księgowości. Bardzo proszę o doprecyzowanie krok po kroku jak tę sprawę załatwić. Z góry dziękuję.