wprowadzam wniosek o DODATEK OSŁONOWY,od 1 sierpnia jest nowa ikonka:
PRZEGLĄDAJ DEKLARACJĘ CEEB, jednak wchodząc w to pojawia się komunikat - brak danych deklaracji dla adresu wnioskodawcy. Proszę wyszukać deklarację ręcznie. ( i nie mozna sprawdzić) Komus się udało sprawdzic ?
deklaracja CEEB
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: PS, ŚW, FA
- Kontakt:
- kronos79
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: deklaracja CEEB
Dotyczy to sytuacji w której najpierw zaimportujesz deklaracje z CEEB w pliku csv, co jest możliwe od aktualizacji 2.18.1 w Sygnity.
"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett
Terry Pratchett
-
- Stażysta
- Zajmuję się: ŚR/FA/ŚW
- Kontakt:
Aktualizację mam zrobioną i mimo wszystko nie mogę wczytać danych. Otrzymuję taki komunikat: "Błąd - Wystąpił błąd: String index out of range: -1 ". Czy ktoś miał podobny problem i potrafi mi pomóc co mam zrobić w takim przypadku?
-
- Praktykant
- Zajmuję się: ŚR, FA, DO
- Kontakt:
Mi też przy próbie zaimportowania pliku CSV z danymi wyskakuje taki sam komunikat. Co robię źle?
-
- Stażysta
- Zajmuję się: Świadczenia Rodzinne/świadczenia wychowawcze/fundusz/
- Kontakt:
Czy komuś udało się już załadować tą bazę CEEB w tym pliku?
-
- Stażysta
- Zajmuję się: PS
- Kontakt:
Mam najnowszą wersję programu 2-18.1. Też mam błąd podczas wczytywania danych. Nie pobieram osobiście pliku bazy z CEEB.
W podręczniku użytkownika jest taki tekst
"W modułach DO i DW istnieje możliwość wczytania do systemu deklaracji CEEB z pliku CSV. Wczytywany plik nie powinien być modyfikowany, ponieważ zmiana struktury pliku może spowodować widoczny poniżej błąd przy wczytywaniu deklaracji."
Może osoba pobierająca plik źle to robi.
Będę dalej drążył ten temat.
Pozdrawiam
W podręczniku użytkownika jest taki tekst
"W modułach DO i DW istnieje możliwość wczytania do systemu deklaracji CEEB z pliku CSV. Wczytywany plik nie powinien być modyfikowany, ponieważ zmiana struktury pliku może spowodować widoczny poniżej błąd przy wczytywaniu deklaracji."
Może osoba pobierająca plik źle to robi.
Będę dalej drążył ten temat.
Pozdrawiam
-
- Praktykant
- Zajmuję się: ŚW
- Kontakt:
Na stronie z deklaracjami CEEB zakładka "Raport" > "Pobierz pełny raport CSV"
Wchodzimy do programu SYGNITY:
Administracja > Pakiet narzędzi > Dokumenty > Wnioski > Wczytaj dane deklaracji z CEEB - tutaj wyskakuje okno do wczytania pliku, zazwyczaj się pobiera jako "deklaracje" w pliku .xlsx (Excel).
Po załadowaniu każdy kto ma dostęp do programu, będzie miał zaktualizowaną bazę danych deklaracji CEEB. Trzeba to robić minimum raz w tygodniu.
Wchodzimy do programu SYGNITY:
Administracja > Pakiet narzędzi > Dokumenty > Wnioski > Wczytaj dane deklaracji z CEEB - tutaj wyskakuje okno do wczytania pliku, zazwyczaj się pobiera jako "deklaracje" w pliku .xlsx (Excel).
Po załadowaniu każdy kto ma dostęp do programu, będzie miał zaktualizowaną bazę danych deklaracji CEEB. Trzeba to robić minimum raz w tygodniu.
Oprócz deklaracja CEEB - Dodatek osłonowy / bon energetyczny / inne dodatki "paliwowe" przeczytaj również:
ATAR - Program do obsługi dodatków węglowych
Dodatek węglowy a zakupiony węgiel na PGG
pit 36 - dochód osiagnięty za granicą.
Dochód z karty podatkowej
upewnijcie mnie
ulga podatkowa na dziecko
Sprawozdanie i zapotrzebowanie osłonowy
Brak składki zdrowotnej???
W jaki sposób odliczacie 13 emeryturę?
Dodatek osłonowy - dochód z zagranicy
Dodatek węglowy - jakie ma być gospodarstwo domowe?
Najpierw odmowa, potem nowy członek rodziny i dalej odmowa- Sygnity
Ustalmy kwotę 13 i 14
Program do obsługi dodatków węglowych
mozliwość wczytania danych deklaracji CEEB
13 i 14 od kiedy odliczać