DEZINFORMACJA i DEZINFORMATOR

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
~Ja

Re: DEZINFORMACJA i DEZINFORMATOR

Post autor: ~Ja »

Dzibar najczęsciej wkleja sama sobie zamiast pogadać do lustra
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: dzibar »

ja nie należę do żadnej partii i zwracam uwagę na forum na to co uważam za potologie życia spolecznego - to jest moja osobista opinia do ktorej mam prawo tak jak wszyscy. A to że inni nie korzystaja z tego prawa czy po prostu nie wpadli na ten pomysł to tylko ich problem. Pracownik socjalny powinien być kreatywny i umiec wykorzystywać wszystkie dostępne narzędzia, aby zmieniac rzeczywistosc by ludziom żyło się lepiej. To, ze partia rządząca dyskryminuje notorycznie pewną grupe wyborców ubliżając publicznie jej liderowi uważasz za normalne? - bo ja nie! I nie mam zamiaru się temu przyglądać spokojnie czy to będzie PiS, CIS czy BIS zawsze jako pracownik socjalny z wykształcenia bedę stała po stronie slabszego i wytykała mocniejszemu jego podle zachowanie, niegodne reprezentanta mojego kraju. Mam nadzieje, że te slowa ostudzą zapedy niektorych, bo jak mniemam każdy sądzi po sobie i nie do każdego dociera, że są ludzie, ktorzy nie noszą w sercu nienawiści i zawzietości, ale maja swój rozum i potrafią nazwać rzeczy po imieniu NAWET GDY KRÓL JEST NAGI POTRAFIA TO POWIEDZIEĆ PROSTO Z MOSTU, A NIE UDAWAĆ ŻE NIE DOSTRZEGAJA JEGO NAGOŚCI - prawdziwa cnota krytyk się nie boi
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:
Kontakt:

i jeszcze jedno: człowiek mający władze, który znęca się nad słabszym jest po prostu podły, ma podły charakter i niczego dobrego nie można się po nim spodziewać. Kiedyś pewien wykładowca powiedział, że nie każdy może być szefem i nie każdy na niego się nadaje. I to jest chyba kwintesencja. Jeżeli zwykłym obywatelom funduje się taki teatr pełen niespełnionych obietnic, gróźb itp. chociaż żyjemy w wolnym kraju, gdzie każdy powinien mieć wpływ na to jak żyje - to o czym my mówimy? CZY KTOŚ MI JESZCZE CHCE WCISKAĆ, ŻE JA CZUJE NIENAWIŚĆ? Nie ja czuje złość na głupotę ludzką, na egoizm, na brak logicznego myślenia itp.,
Dzidka
~GRZESZYSZ DIBAR

Post autor: ~GRZESZYSZ DIBAR »

2010-10-08 23:55
wysłane przez ~popieram dnia 2010-10-08 23:55:06

~popieram

Cytat z dzibar godz. 20:51
( a nienawiść to grzech ciemności )

o grzeszysz dzibar , bardzo grzeszysz wszystkimi swoimi wklejkami,opiniami, komentarzami - czas do spowiedzi, szczerego żalu za te wszystkie grzech i prosić o grzechów odpuszczenie i pokutę do odprawienia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:
Kontakt:

spowiednik sie znalazł:)
Dzidka
~ulka

Post autor: ~ulka »

to nie spowiednik to sumienie
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:
Kontakt:

z moim sumieniem jest ok, a prawda w oczy kole?
Dzidka
~ulka

Post autor: ~ulka »

chyba ciebie, twoja prawda to nie moja prawda, a za wywyższanie się ocenianie innych jako niemoralnych, nieodpowiedzialnych, nie nadających się do zajmowanych stanowisk, wyszydzanie politykow, brak obiektywizmu, manipulacje itd nie jesteś lubiana ani tu, ani gdzie indziej i prędzej czy później poniesiesz (już ponosisz) konsekwencje, żal mi Ciebie, to smutne co tu wyczyniasz
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:
Kontakt:

to też jest tylko twoje zdanie do którego masz prawo, ja sie nie wywyższam tylko korzystam w sposob swiadomy ze swoich praw, a inni siedza cicho korzystajac z efektow mojej pracy i oczywiście nie ponosza żadnych konsekwencji - spytaj ich o sumienie. Jeżeli w dzisiejszych czasach wycieczka jest ważniejsza od czlowieka no to ja na to zgody nie daję. Niech Ci nie bedzie żal mnie, lituj się nad tymi, ktorzy o litosc prosza, bo ja litoscia gardzę
Dzidka
~dzibaro

Post autor: ~dzibaro »

Jakie są te Twoje
\'efekty pracy\"? Zwolnienie?
Kto korzysta i z czego?
Nie chcesz żalu lecz współczucia? Chyba Cię uczyli, że właściwa pomoc to wywołanie zmiany w kliencie. Ty jesteś jak kobieta ze stali, nic nie dociera. Żal mi Ciebie i współczuję rodzinie
ODPOWIEDZ