Dlaczego w mopsach jest tyle pań po 50-tce? - HYdE PaRK

Strona 2 z 28    [ Posty: 274 ]

Napisano: 23 cze 2013, 8:39

Dlatego,że wydłużany jest wiek do emerytury.Pozdrawiam.
~Krystyna

Napisano: 23 cze 2013, 12:31

to bardzo proste. jak tworzono ośrodki w 1990 roku to ludzie, którzy zaczynali w nich pracę mieli w granicach 25 - 30 lat,
~madzia

Napisano: 23 cze 2013, 13:27

Dlatego Adamie, że się wszyscy starzejemy i tobie też do tego idzie z każdą godziną.
Niektórzy z wiekiem zyskują na rozumie a ty?
~!

Napisano: 23 cze 2013, 13:47

Niestety ale mopsy sa przechiowalnią dla ludzi społecznie nieprzystosowanych. Kawka, ciastak, paczusie - u prywaciarza wylecieli by z hukiem za to. A kopsy to taka lodówka z zamrożonymi mamutami którym grozi wyginięcie. DObrze to widac po stosunku do podopiecznych rodem z komuny
~Wojtas

Napisano: 23 cze 2013, 14:12

życzę ci żebyś po 50 tce miał siłę i zdrowie do pracy. Ludzie z tak negatywnym podejściem do innych nie żyją zbyt długo i nigdy nie będziesz mógł sprawdzić jak to jest po 50 tce. No chyba, że czystej. U mnie w OPSie tylko na starszych pracowników można naprawdę liczyć i nie wiem o czym tacy zgorzkniali młodzi tutaj piszą. Bardzo wam współczuję takiego myślenia.
~do Wojtas

Napisano: 23 cze 2013, 14:19

Ja zawsze będę miał 28 lat;)
~Adam

Napisano: 23 cze 2013, 14:23

To prawda - OPSy są przechowalnią wyjątkowych ludzi.
Ludzi którzy mentalnie zatrzymali się w czasach komuny - w czasach gdy realizowana była idea państwa opiekuńczego a nie permanentna pogoń za pieniędzmi i wyścigi szczurów.
W czasach gdy człowiek mógł liczyć solidarnie na drugiego człowieka, dzieci opiekowały się rodzicami, matki nie zabijały masowo swoich dzieci, zwyrodniali znęcacze dostawali za swoje od policji, ludzie znali wartość pracy a wykwalifikowany urzędnik posiadał stosowny autorytet i prestiż.

\"Kawka, ciastak, paczusie - u prywaciarza wylecieli by z hukiem za to. \"

No nie wiem - u prywatnego cukiernika w moim bloku nic tylko kawa, ciastka i pączusie a kadra od lat ta sama... ;)
~Adamobójca :)

Napisano: 23 cze 2013, 14:23

i pokój jak nastolatek - z kolorowym plakatem idola
~...................

Napisano: 23 cze 2013, 14:35

Mopsy niczym dps-y pełne starowinek.
~Adam

Napisano: 23 cze 2013, 14:47

A młodzi na poniewierkę bo się jedna z druga przyspawały do stołków 30 lat temu i granatem ich nie oderwiesz
~Wojtas

Strona 2 z 28    [ Posty: 274 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem