dlaczego źle liczy odsetki - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]

Napisano: 29 maja 2014, 8:27

Mam kobietę której muszę wyrównać zasiłek dla opiekuna do 15 września 2013 r. ponieważ matka jej zmarła, program sygnity wylicza jej odsetki za cały okres 279,47 zł, może ktoś ma podobny problem,proszę o pomoc.
juleczka

Napisano: 29 maja 2014, 9:16

pisałam do nich w tej sprawie. odpisali że w takim przypadku trzeba w decyzji samemu zmodyfikować okres przyznania świadczenia i kwotę odsetek. A jeśli ktoś podjął pracę i wyrównania też do jakiego dnia tylko to we wniosku trzeba dodać dokument "informacja o podjęciu zatrudnienia" i podać datę podjęcia pracy i niby ma świadczenie zostać przyznane do tej daty tylko i odsetki też. Więc chyba tam gdzie mam zgony po prostu zaznaczę podjęcie pracy i tyle. Wtedy nie trzeba samemu przeliczać odsetek
jagoda2

Napisano: 29 maja 2014, 9:50

Państwo w Signity, mam wrażenie, robią wszystko byśmy sami na kalkulatorach liczyli odsetki... poprawiali decyzje mimo wprowadzonych poprawnych danych. To po co jest ten system za grubą kasę?! Po co jest Help Desk? Może przejdźmy od razu do robienia decyzji w wordzie i tabelek w excelu? Przynajmniej nie trzeba będzie czekać na kolejne nie działające aktualizacje...
ELLA ELLA

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x