do Admina
Re: do Admina
Bartek, ok. Może masz ciężko, może tak to widzisz. Tak serio - co Ci da ologowanie forum? Przecież przy takich problemach ciężkiego kalibru nie ma znaczenia to forum, tu trzeba odpowiedniej konsultacji, a nie gaworzenia. Póki co, wirtualnie takich trudnych spraw się nie załatwi.
SS - razi Cię nazywanie rzeczy po imieniu? Gdybyś widział niektórych moich \"podopiecznych\" z trudem zakwalifikowałbyś ich do gatunku homo sapiens. Raczej australopiteki... albo homo erectus (erectus ważny walor w rodzinach wielodzietnych)
)
No to jeszcze może - ciepło, ciepło...

No to jeszcze może - ciepło, ciepło...

rzeczywiście warto byłoby poznać twoje IP, to co piszesz jest obrzydliwe i kwalifikuje się pod KK
dajcie spokój Bartkowi - sami macie wyobraźnię (albo nie widzieliście prawdziwych australopiteków)
Szwadrony - a już brałem Cię za bratnią duszę, i chciałem zrekrutować do bojówki antybeneficjenckiej...
Ale nie podszywam się, celem złośliwego dokuczenia - ART 107 KODEKSU WYKROCZEŃ

jesteś malutkim człowieczkiem i pomyliłeś zawód, jesteś żałosny
Oj szwadrony nieładnie tak personalnie kanalizować agresję... Zwłaszcza że oponent może okazać się DUŻYM FACETEM o nieustalonej profesji... A gdybym był młotkowym - w fabryce z młotkiem szalał?
Ale nie jestem - nie polecam jednak wizyty w moim AŚ...
Ale nie jestem - nie polecam jednak wizyty w moim AŚ...

Oprócz do Admina - O serwisie OPS.pl przeczytaj również:
Brak powiadomień
zarobki pracowników socjalnych
do Admina
Nie ma tu nawet adresu redacji forum OPS
Nie ma tu regulaminu - brak podstaw do przenoszenia wątków
HYdE PaRK - do Admina
Pytanie do admina
do administratora forum
pomoc w płaceniu racunku energetycznego przez mops
OBCINAJĄ PIENIĄDZE NA POMOC SPOŁECZNA - prosze o blokadę wątków nimm2
odprawa emerytalna