do admina
- Tomasz1981
- Inspektor
- Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA
- Kontakt:
do admina
czy nie można wprowadzić na forum koniecznej rejestracji osób? a przynajmniej dotyczyła by ona tych co dodają posty.
- Keats
- Administrator
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: do admina
Obecnie rejestracja nie jest obowiązkowa ale zachęcamy każdego użytkownika forum do założenia konta.
- Tomasz1981
- Inspektor
- Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA
- Kontakt:
to ja wiem, że nie jest obowiązkowa, ale na pewno można wprowadzić taki obowiązek, ułatwiło by to np. komunikowanie się z użytkownikami poza postami na forum np. prywatne wiadomości
często jest tak, że nie wiadomo czy dyskusja prowadzona jest z jedna osobą czy z wieloma, bo ludzie różne nicki wpisują
często jest tak, że nie wiadomo czy dyskusja prowadzona jest z jedna osobą czy z wieloma, bo ludzie różne nicki wpisują
-
- Referent
- Zajmuję się: Referent SR i FA
- Kontakt:
kto wybierał tych administratorów ? przez niektórych przemawia chamstwo i wyższość, a nie takie jest chyba założenie tego forum żeby tu wytrząsać swoje flustracje....
człowiek zada jakies pytanie (chyba po to jest to forum) to zarzucają nieznajomość przepisów, nie potrafią zwyczajnie odpowiedzieć tylko : " nie chce mi się"..."poszukaj sobie"....CO TO MA BYĆ?????
człowiek zada jakies pytanie (chyba po to jest to forum) to zarzucają nieznajomość przepisów, nie potrafią zwyczajnie odpowiedzieć tylko : " nie chce mi się"..."poszukaj sobie"....CO TO MA BYĆ?????
- voodoo
- Inspektor
- Zajmuję się: ŚW
- Kontakt:
- heiland
- Administrator
- Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS
- Kontakt:
Dawanie wędki a nie rybyblanco2017 pisze:CO TO MA BYĆ?????

-
- Referent
- Kontakt:
świetnie...voodoo pisze:Zapewne chodzi o tą sytuację viewtopic.php?f=9&t=207244276
No cóż- samozwańczo się wybraliśmy
no wkurzył mnie ten heiland, powołane w odpowiedziach przepisy znam świetnie i interpretuję je tak samo jak POCAHONTAS (i sam ZUS )ale miałam dłuższą nieobecność w pracy i myślałam,że weszło coś nowego co konkretnie mówi ,że mimo niższej podstawy wymiaru nie pomniejszamy składki zdrowotej, a tu takie traktowanie....
-
- Referent
- Kontakt:
to nie podstawówka....heiland pisze:Dawanie wędki a nie rybyblanco2017 pisze:CO TO MA BYĆ?????
nie rozumiesz,że można mieć dużo pracy i zwyczajnie nie nadążac za zmieniającymi się przepisami zwłaszcza tak jak w moim przypadku po długiej nieobecnośći...
jeśli pytam oczekuję odpowiedzi po to jest FORUM, jak nie masz ochoty dać "RYBY" to się nie wtrącaj

- heiland
- Administrator
- Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS
- Kontakt:
Jeśli nie dajesz rady pracować to odpowiadając klasykiem, może czas pomyśleć o zmianie pracy lub rezygnacji?
Z końcem dnia odechciało mi się już prowadzić dialog i jeśli pozwolisz to powstrzymam się od tego.
Z końcem dnia odechciało mi się już prowadzić dialog i jeśli pozwolisz to powstrzymam się od tego.
Oprócz do admina - O serwisie OPS.pl przeczytaj również:
obowiązkowe rejestrowanie
Portal OPS.pl
Prywatne wiadomości
Sprawa pisania postów przez użytkowników niezalogowanych
Wasze propozycje dla forum portalu ops.pl
mylące nazwy
Nowa wersja forum OPS.pl
nowy temat 500+
IP trolla
zmiana forum????
Konsultacje