do Dzibar

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: do Dzibar

Post autor: dzibar »

Kłamstwa akurat wychodzą na jaw tylko nie moje i to wszyscy widzą. Polacy nie gęsi, a pracownicy socjalni to nie idioci
Dzidka
~:)))

Post autor: ~:))) »

bez efektu, jak grochem o ścianę, Polacy nie gęsi i dlatego piszą tak jak irka i inni, szanowna Zdzisławo Barlik przemyśl wszystko, zyczę Ci poukładania wszystkich problemów, ale weź sobie krytyke do serca
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:
Kontakt:

\"prawdziwa cnota krytyk się nie boi\" - nie ja zakładam posty na forum ogólnym więc dlaczego do mnie uwagi? Komuś zależy na deprecjonowaniu mojej osoby bo wklejane posty na HP kogoś kolą w oko i sumienie gryzie tych, którzy maja mało wyobraźni, mało empatii i dużo egoizmu. Cóż wcale nie dbam o popularność, a jednak ktoś ciągle drąży. Widać ma taką potrzebę. Cóż ja mogę? Tylko z pokorą czekać na rozwój wydarzeń :)
Dzidka
~neo

Post autor: ~neo »

Tylko popatrz każdy ma umiar a ty ciągle nawracasz do jednego ciągle chcesz być w centrum uwagi. Rozumiem twoje rozgoryczenie, może i przykrości jakie Cię spotkały ale czy musisz stale do tego wracać ? Może byś odwiedziła lekarza, nie mówię tego złośliwie....
~:((

Post autor: ~:(( »

no ta dzibar twoje kłamstwa dopiera wyjdą - w sądzie!!!!!!!!!
~z forum

Post autor: ~z forum »

2011-01-19 15:02
Re: licznik
wysłane przez ~a jak... dnia 2011-01-19 15:02:29

~a jak...

... tam twój licznik długu dzibar?
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:
Kontakt:

ja w życiu prywatnym nie pozwalam sobie na kłamstwa, a co dopiero w sądzie:) - te typy tak mają - szczere do bólu :)
Dzidka
arek
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: arek »

Ta rozmowa o sprawie Dzibar to jakiś obłęd, dalibyście sobie już na wstrzymanie.
arek
~zpostu

Post autor: ~zpostu »

011-01-19 17:57
wysłane przez dzibar dnia 2011-01-19 17:57:42

dzibar

staly bywalec

Kłamstwa akurat wychodzą na jaw tylko nie moje i to wszyscy widzą. Polacy nie gęsi, a pracownicy socjalni to nie idioci

--
Dzidka

to czyje wychodzą a kiedy wyjdą twoje?
~westa

Post autor: ~westa »

Kłamstwa akurat wychodzą na jaw tylko nie moje i to wszyscy widzą. Polacy nie gęsi, a pracownicy socjalni to nie idioci.

Dzięki takim zachowaniom jak twoje tak się czujemy.

ODPOWIEDZ